Poslala i poseban poziv

Barbara Nola oglasila se prvi put nakon smrti voljenog muža Lukasa i sve dirnula do suza: "Svijet je stao, duša moja"

Barbara i Lukas Nola Barbara i Lukas Nola Marko Lukunic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara i Lukas Nola In Magazin: Lukas Nola - 9 Lukas i Barbara Nola - 3 Lukas i Barbara Nola - 5 Lukas i Barbara Nola - 7 Lukas i Barbara Nola - 8 Lukas i Barbara Nola - 9 Lukas i Barbara Nola - 10 Lukas i Barbara Nola - 11 Lukas i Barbara Nola - 12 +19 Lukas i Barbara Nola - 1 Galerija

Barbara Nola oglasila se na društvenim mrežama nakon što je njezin suprug Lukas Nola izgubio borbu s teškom bolesti i preminuo u 59. godini.

Naša uspješna filmska i televizijska glumica Barbara Nola oglasila se prvi put nakon prerane smrti njezina voljenog supruga i redatelja Lukasa Nole.

Pogledaj i ovo Barbara i Lukas Nola ''Otišli smo na odmor i...'' Naša glumica otvorila dušu o prerano preminulom suprugu i cijenjenom hrvatskom redatelju: ''Jako se naglo sve to dogodilo i završilo...''

54-godišnja Barbara je svojem profilu na Facebooku objavila Lukasovu fotografiju iz mladosti uz tužnu posvetu, a uz to je napisala i informacije o njegovu posljednjem ispraćaju te pozvala sve da dođu probati slaviti život.

"Svijet je stao, dušo moja. Lukasova komemoracija je u četvrtak u 12 satu u kinu Tuškanac. Sprovod je u petak u 14 sati na Krematoriju. Dođite da probamo slaviti život", napisala je Barbara i sve dirnula do suza.

Barbara i Lukas od 1994. godine bili su u braku, u kojem su dobili sina Jakova i kćer Maru. Supružnici su zajedno i radili na nekoliko projekata, a Barbara je često isticala da su joj to najdraže uloge i da obožava raditi s njim jer je na setu smiren, autoritativan i zna što hoće, dok je Lukas govorio da mu je bilo lakše raditi sa suprugom jer je poznaje.

Tijekom zajedničkog života proživjeli su brojne sretne, ali i teške trenutke, a Barbara je jednom prilikom ispričala čime ju je Lukas osvojio.

"Bio je strastvena, snažna i odlučna osoba. Bio je frajer", kazala je glumica u intervjuu za 24 sata.

Za IN magazin otkrila je i što joj je u braku bitnije od skupocjenih poklona.

"Bolje skuhati divan ručak, reći nešto zabavno. Nasmijati me!" rekla je Barbara.

Par se često moglo vidjeti na zagrebačkoj špici, kojom bi prošetali držeći se za ruke i nakon gotovo 30 godina braka.

Proslavljeni hrvatski filmski redatelj i scenarist Lukas Nola preminuo je u 59. godini nakon duge i teške bolesti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njezin Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +22 Vlatka Pokos - 4 Nekad i sad Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene