"Zadovoljan sam odgovorom, ali..."

Baby Lasagna požalio se obožavateljima i otkrio što ga je to začudilo u Švedskoj: "Morao sam guglati..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Pripreme za Eurosong - 3 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +20 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna kod kuće ima tri mačke o kojima se brine, a sada se pratiteljima na Instagramu požalio da u Švedskoj nije vidio nijednu mačku.

Već je vrlo dobro poznato da naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna obožava mačke, a sada je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio što je to morao pretraživati na internetu.

Naime, nakon što je pjevač došao u Švedsku, primijetio je da u gradu Malmöu nije uočio niti jednu mačku pa je zatim pretraživao koja je najpopularnija vrsta kućnih ljubimaca u Švedskoj.

Pogledaji ovo Stela Rade Celebrity Harmonikašica koja nije ušla u uži izbor Dore otvoreno je progovorila o Baby Lasagni pa najavila nešto posebno: "Posebno sam uzbuđena..."

Na njegovo iznenađenje, Google mu je pokazao da su upravo mačke najpopularnije.

"Morao sam to guglati jer nigdje nisam sreo mačku. Zadovoljan sam odgovorom, ali svejedno... Nigdje mačke na vidiku", napisao je Lasagna te je u priči na Instagramu dodao i male fotografije sebe i zaručnice Elizabete tužnih izraza lica. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

Podsjećamo, prije nego što je Baby Lasagna poletio za Švedsku, gdje će nas u Malmöu ove godine predstavljati na Eurosongu, u intervjuu koji je objavila službena stranica Dore na Instagramu priznao je koliko mu nedostaju njegove mačke.

"Već mi sad fale, a tek sam tri dana u Zagrebu", rekao je Baby Lasagna dok je mazio svoje mačke.

Njegovi ljubimci Branka, Stjepan i Getruda neće vidjeti svog gazdu 17 dana, a pjevač je otkrio tko će se brinuti za njih za to vrijeme.

"Mačke će mi hraniti i čuvati Elizabetini baka i djed. Njima smo predali na čuvanje, a malo me strah jer im baka daje sve i svašta da jedu, nekad i malo slatkog. Ali dobila je specifične upute i rekla je da će poslušati", objasnio je.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna odradio prvu probu za Eurosong u novom kostimu: "Dame i gospodo, imamo pobjednika!"

"Dok budem tamo, možda ćemo imati videopoziv da se čujemo i poruče mi 'mjau'", našalio se Lasagna.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić - 2 Marin i Kristina Čilić - 3 Marin Čilić i supruga Kristina - 1 Marin Čilić - 2 +27 Marin Čilić - 6 Celebrity Marin Čilić i njegova samozatajna supruga ovih su dana imali razlog za veselje: ''Slavimo nevjerojatan život koji smo izgradili''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling - 2 Ryan Gosling - 1 Ryan Gosling Ryan Gosling +25 Ryan Gosling Celebrity Internetom kruže uređene fotografije Ryana Goslinga koje su napravile pravu pomutnju na društvenim mrežama: "Što mu se dogodilo?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene