Otvorila dušu

Holivudska glumica šokirala bolnom ispoviješću: "Morala bih dijete dijeliti sa svojim silovateljem"

Ashley Judd (Foto: Profimedia) Ashley Judd (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Profimedia) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +0 Ashley Judd (Foto: AFP) Galerija

Ashley Judd odlučila je podijeliti vlastito iskustva pobačaja na koji se odlučila nakon što je bila seksualno zlostavljana.

Holivudska glumica Ashley Judd odlučila je na konferenciji "Women in the World" progovoriti o vrlo osobnoj i bolnoj temi, o događaju koji joj je zauvijek obilježio život.

Pogledaj i ovo Ashley Judd Prava šteta Bivša ljepotica danas ne nalikuje na sebe, zbog izgleda ju i oštro napali, a ona ima objašnjenje za sve

Naime, glumica je bila jedna od govornica na panelu o trenutnom stanju feminizma u svijetu, na kojem je odlučila otvoreno prepričati svoje vlastito iskustvo pobačaja.

Ashley je publici u dvorani otkrila kako je donijela odluku o prekidu trudnoće jer je bila silovana od strane oca nerođena djeteta. Pritom je dodala kako bi u slučaju da je donijela odluku da zadrži, odnosno rodi dijete, otac bi dobio pravo na skrbništvo od strane države.

"Razlog zašto sam htjela ispričati svoje vlastito iskustvo ovdje je da sam vrlo otvorena i kao što svi znaju, silovanje sam preživjela tri puta. Nakon jednog od njih ostala sam trudna i vrlo sam zahvalna što sam uspjela pristupiti sigurnom i legalnom pobačaju. Silovatelj koji je iz Kentuckyja imao bi očinska prava i u Tennesseeju odakle sam ja. Morala bih roditeljstvo dijeliti sa silovateljom", izjavila je Ashley.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd) on

50-godišnja glumica koja nikad nije otkrila imena svojih zlostavljača, bila je među prvim holivudskim glumicama koje su optužile redatelja medijskog mogula Harveyja Weinsteina za sekusalno zlostavljanje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +3 Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Celebrity Noćno kupanje Ryana Reynoldsa u Rovinju: Evo kako je reagirao nakon skoka u ledeno more

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene