sve na izvol'te!

Najpoznatija plus-size manekenka u gaćicama i grudnjaku pokazala obline koje su joj donijele slavu, pokrila se tek prozirnom tkaninom koja je bila viška!

Ashley Graham Ashley Graham Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham - 2 Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 1 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 2 Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 1 Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +19 Ashley Graham Galerija

Ashley Graham je u prozirnoj haljini pokazala donje rublje i to na jednoj zabavi koja je održana u sklopu Tjedna mode u Londonu.

Najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham bila je jedna od gošći na zabavi modne kuće Valentino koja je održana u sklopu Tjedna mode u Londonu, a za koju je odabrala itekako upečatljivi outfit.

35-godišnja Ashley pojavila se u potpuno prozirnoj haljini s velikim izrezom s prednje strane, a ispod koje je bez imalo srama pokazala gaćice i grudnjak. Nasmiješena je prolazila pokraj fotografa koji su je dočekali i snimili u provokativnom izdanju.

Ashley je bila prva plus-size manekenka koja je dospjela na naslovnicu časopisa Sports Illustated, a nakon toga krasila je naslovnice Voguea, Cosmopolitana i brojnih drugih istaknutih časopisa. Svojim oblinama promijenila je način na koji se gleda na žensko tijelo, a napisala je i inspirativnu knjigu naslova "Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, ljepota i moć".

Na Instagramu je prati više od 21,5 milijuna ljudi, kojima je pravi uzor i inspiracija, a s kojima često dijeli svoje prirodne fotografije, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtera kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U siječnju prošle godine manekenka je dobila blizance sa suprugom Justinom Ervinom, kojeg je upoznala još 2010. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić sa sinom Gašpertom Anđa Marić sa sinom Gašpertom Anđa Marić sa sinom Gašpertom Anđa Marić +25 Anđa Marić Celebrity Anđa Marić pohvalila se svojim sinom koji je izrastao u zgodnog frajera: "Koliki je! Donedavno je bio dečec..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 +25 Sofia Vergara - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je izvela jedna od najljepših žena svijeta kad je čula da ju je bivši zamijenio 18 godina mlađom, poruka je jasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene