Cure detalji

Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam''

Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Anthony Miller (Foto: Getty Images) Anthony Miller (Foto: Getty Images) Anthony Miller (Foto: Getty Images) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +0 Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Anthony Miller otkrio je nepoznate detalje iz svoje veze s Lauren Sanchez.

Bivša televizijska voditeljica Lauren Sanchez ovih je dana glavna tema svjetskih medija, i to kao žena zbog koje se razvodi najbogatiji čovjek na svijetu, vlasnik Amazona Jeff Bezos.

Pogledaj i ovo Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Sve priznao na Twitteru Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se poslije 25 godina zbog afere s udanom voditeljicom

Svakodnevno se pojavljuju neke nove informacije i detalji iz Laurenina života, a neke od njih otkrio je i njezin bivši zaručnik Anthony Miller, koji tvrdi da ga je varala i da mu nikad nije vratila zaručnički prsten nakon što su prekinuli.

53-godišnji bivši igrač američkog nogometa upoznao je Lauren 1996. godine na Super Bowlu, u doba kada je igrao za Denver Broncose, a Lauren bila televizijska zvijezda u usponu.

Par je zajedno proveo četiri godine u vezi, a zaručeni su bili godinu i pol, nakon čega je Miller sve odlučio prekinuti.

"Nisam joj mogao vjerovati. Skitala se okolo. Varala me s drugim muškarcima. Saznao sam to pročitavši njezin dnevnik, a još sam više saznao nakon prekida", tvrdi Miller.

Ipak, izvori bliski bivšem paru osporili su Millerove optužbe, tvrdeći da je on bio taj koji je prevario Lauren sa striptizetom. Također su ga nazvali oportunistom jer je o toj vezi progovorio dvadeset godina kasnije, baš kada se 49-godišnja Lauren našla u središtu pozornosti zbog afere s Jeffom Bezosom.

"Bila je predivna dama. Mnogi muškarci su se motali oko nje. Ja sam joj prišao kada su se kamere ugasile nakon izvještavanja i pozvao je na večeru. Bila je dobra osoba kada je bila uz mene. Masirala bi me, pripremala jela, što god je trebalo. Ali kada nije bila blizu mene, nisam joj vjerovao, izjavio je Miller te dodao kako je Lauren bila izrazito škrta i tražila od njega da joj sve plaća.

Uz to tvrdi i kako ga je nagovorila da je zaprosi. "Dao sam joj prsten jer me gnjavila pričama o vjenčanju. Prsten je zadržala, a ja nisam ništa rekao", objasnio je.

Miller, koji se danas bavi legalnim uzgojem marihuane u Kaliforniji, kaže da godinama nije razgovarao s Lauren i da su stvari među njima danas cool.

"To se dogodilo prije dugo vremena. Život ide dalje", izjavio je Miller.

Ipak, Bezosu je poručio da ima nekoliko osobnih savjeta za njega.

"Recite mu da me nazove, razgovarat ću s njim. Ne želim otkriti što bih mu rekao, ali trebao bi me nazvati", poručio je.

Osim s Anthonyjem Millerom, Lauren je bila zaručena za glumca Henryja Simmonsa te ima sina 17-godišnjeg sina s bivšim igračem američkog nogometa Tonyjem Gonzalezom.

Podsjećamo, 54-godišnji osnivač Amazona Jeff Bezos objavio je kako se razvodi od supruge MacKenzie nakon 25 godina braka, i to zbog ljubavne afere s Lauren Sanchez koju je otkrio magazin National Enquirer.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Screenshot) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) +5 Halle Berry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ova seksi scena nastala je prije čak 18 godina, a snimila ju je ljepotica koja i s 52 godine izgleda fantastično

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) +6 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Glavni akter seks-skandala: Tko je frajer s kojim je Karleuša navodno bila u vezi?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) +2 Anna Faris i Michael Barrett (Foto: Profimedia) Celebrity Glumac se zaručio godinu i pol nakon razvoda, njegova bivša postala hit zbog onog što mu je napisala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene