Dama i pol!

Glumac se zaručio godinu i pol nakon razvoda, njegova bivša postala hit zbog onog što mu je napisala

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) Anna Faris i Michael Barrett (Foto: Profimedia) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) +0 Anna Faris (Foto: AFP) Galerija

Chris je vijest o zarukama s kćerkom Arnolda Schwarzeneggera objavio na svom profilu na Instagramu.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Chris Pratt odlučio je zaprositi djevojku Katherine Schwarzenegger nakon 7 mjeseci veze.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Pale zaruke! Godinu i pol poslije rastave omiljeni glumac do oltara će odvesti kćer legendarnog holivudskog snagatora

39-godišnji Chris vijest o zarukama s kćerkom holivudske legende Arnolda Schwarzeneggera objavio je na svom profilu na Instagramu uz slatke riječi: "Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću te oženiti. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo."

Na fotografiji se par nježno grli, a na njezinoj se ruci nalazi gigantski dijamantni prsten. Fotografija je izazvala oduševljenje njihovih obožavatelja te slavnih kolega, ali i Chrisove bivše supruge Anne Faris, koja im je čestitala ispod fotografije.

"Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je plavokosa glumica te izazvala dodatno oduševljenje obožavatelja koji su ju u odgovorima nazvali pravom damom te ženom s dušom. "Ti si jedan predivan primjer zrele žene", poručio joj je jedan korisnik, a ostali su joj poručili da osjećaju veliko poštovanje prema njoj zbog toga što je napisala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Podsjetimo, Chris i Anna upoznali su se 2007. godine na setu filma "Take Me Home Tonight", u kojem je ona, zanimljivo, glumila njegovu simpatiju. Par se zaručio nešto više od godinu dana nakon upoznavanja, a vjenčanje je održano 2009. godine na Baliju. Sinčić Jack stigao je 2012. godine, no rođen je devet tjedana ranije s manje od 2 kilograma. Srećom, Jack je pokazao da je jači od svih nedaća.

Par je godinama slovio za jedan od najslađih i najstabilnijih u Hollywoodu, a onda je stiglo ljeto 2017. godine, kada je otkrio da se razvodi. Ubrzo nakon toga Anna je uhvaćena s drugim muškarcem, a u ljeto 2018. godine otkriveno je i kako je Chris pronašao novu djevojku, Katherine, koja je od njega mlađa 10 godina. Glumca je s njom upoznala njezina majka Maria Shriver.

Anna i dalje ljubi kinematografa Michaela Barretta, u kojem je našla utjehu ubrzo nakon vijesti o razvodu, a dva su se para tu i tamo mogla vidjeti zajedno zbog malenog Jacka. Dostojanstven razvod u Hollywoodu? Da, i to je moguće, bravo!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Seks-skandali (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Dara Bubamara (FOTO: Instagram) +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Celebrity Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Ognjena Vranješa (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +3 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity O skandalu koji trese regiju oglasila se i majka nogometaša s jasnom porukom za sina i Karleušu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) +6 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Glavni akter seks-skandala: Tko je frajer s kojim je Karleuša navodno bila u vezi?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Stephen Simbari (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Celebrity Glumicu zbog izlaska sa 16 godina mlađim dečkom pitali je li joj to sin, ona im brutalno odbrusila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene