Pale zaruke!

Godinu i pol poslije rastave omiljeni glumac do oltara će odvesti kćer legendarnog holivudskog snagatora

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt (Foto: AFP) +0 Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Galerija

Chris Pratt pred zaprosio je Katherine Schwarzenegger.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Chris Pratt odlučio je zaprositi djevojku Katherine Schwarzenegger, i to samo nakon sedam mjeseci hodanja.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Uskoro vjenčanje! Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

39-godišnji Chris sretnu je vijest o zarukama, s kćerkom holivudske legende Arnolda Schwarzeneggera, objavio na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

"Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću te oženiti. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo", napisao je Chris uz fotografiju na kojoj se vidi i Katherinin veliki zaručnički prsten.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Chris i Katherine zajedno su od lipnja prošle godine, vezu su službeno potvrdili u srpnju nakon što su snimljeni u crkvi s Chrisovim šestogodišnjim sinom Jackom.

Chris je Jacka dobio u braku s bivšom suprugom, također glumicom Annom Faris od koje se razveo 2017. godina nakon što su zajedno proveli osam godina.

Glumac je nedavno pokazao trbuščić kojeg je dobio tijekom božićnih blagdana, za kojim su obožavatelji poludjeli. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +10 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) +0 Zdravko Čolić Celebrity Omiljeni pjevač prisjetio se skromnih dana iz svog djetinjstva: "Živjeli smo od samo jedne plaće"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Kaulitz (Foto: AFP) Tom Kaulitz (Foto: AFP) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) +3 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Teško je povjerovati da je ovaj ispirsani klinac s dreadlocksima osvojio jednu od najljepših žena svijeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene