Nekad jedna od omiljenih

Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša i Anja Alavanja Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +4 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Ivona Periša nekada je bila jedna od najljepših TV voditeljica.

Ivona Periša nekada je krasila ekran Nove TV. Bila je jedna od omiljenijih TV lica, no danas živi daleko od kamera, mirnim obiteljskim životom.

Pogledaj i ovo Mario Roth Ma, tko bi ga prepoznao? Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

Na televiziju je došla zahvaljujući showu Story Supernova prije šesnaest godina te između više stotina kandidata uspjela ući u top 10 i izboriti se za svoje mjesto na Novoj TV.

Story Supernova Story Supernova Foto: DNEVNIK.hr

Dugi niz godina bila je dio Informativne redakcije te je vodila Scenu u sklopu Dnevnika Nove TV, a nakon toga radila je i kao novinarka portala zadovoljna.hr, na koji je prešla nakon što se odlučila više posvetiti majčinstvu.

Ivona je u braku s Marijem, inače doktorom znanosti i docentom umjetnosti na koprivničkom Sveučilištu Sjever, a imaju četvero djece, tri sina i jednu kćerkicu.

Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako je Mario Periša zbog posla sve više vremena provodio izvan Zagreba, par se odlučio preseliti u Koprivnicu, gdje danas oboje žive i rade. Ivona se zaposlila u Podravki, gdje radi kao voditeljica poslova Coolinarike, no trenutačno je na porodiljnom dopustu s obzirom na to da je njihovo posljednje dijete na svijet došlo prije godinu i pol dana.

Njezina obitelj živi u kući nedaleko od centra Koprivnice, imaju dvorište s voćnjakom i Ivona rado uživa i u uređivanju okućnice, a kao prava majka i domaćica, rado priprema zimnice i spravlja zdrave obroke za svoju obitelj.

Ivona je inače iz Sinja, a Mario iz Livna, pa ova obitelj često za praznike i godišnje odmore odlazi u svoja rodna mjesta, gdje uživaju u miru i ljepoti manjih sredina.

Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr)

Ova lijepa voditeljica danas živi daleko od svjetla reflektora, no i dalje je u kontaktu s brojnim ljudima iz svijeta televizije, s kojima se često druži i koji joj dolaze u goste u taj pitomi podravski kraj.

Podsjetimo, Periša je bila i vjenčana kuma Moniki Kravić, a te dvije dame i danas su jako povezane.

Ivona Periša i Anja Alavanja Ivona Periša i Anja Alavanja Foto: DNEVNIK.hr

Uvijek je slovila za najdražu kolegicu u kolektivu. Kolege su je uvijek smatrali dobrom prijateljicom i uvijek je bila spremna uskočiti u nevolji. I danas mnogi žale što je otišla s televizije, no jednako tako sretni su zbog njezina zadovoljstva i mira koje danas ima.

Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr)

Djeca Ivone i Marija također uživaju u Koprivnici, s bave se nizom aktivnosti. Tako dečki igraju nogomet i košarku, dok djevojčica voli ples. Svi su dobri učenici, pa je to još jedan razlog da ova obitelj bude sretna i zadovoljna.

Zavirite u našu fotogaleriju i prisjetite se jednog od najdražih TV lica.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +5 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +5 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Evo kada stiže kraljevska beba: Meghan je napokon otkrila termin rođenja

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) +4 Kate Middleton i princ William, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot) Celebrity Za Meghan Markle i princa Harryja nije bilo mjesta na proslavi rođendana Kate Middleton?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum (Foto: AFP) Antonio Banderas (Foto: Profimedia) +4 Antonio Banderas (Foto: Profimedia) Celebrity Njihovo ljubljenje nije svima bilo simpatično: Antoniju je ovo bilo kao da izvode erotske radnje

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +5 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Celebrity Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +5 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Najpoznatija plus size manekenka istaknula obline u kombinaciji koju se većina žena ne bi usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene