Dječak ili djevojčica?

Evo kada stiže kraljevska beba: Meghan je napokon otkrila termin rođenja

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

U travnju stiže beba princa Harryja i supruge Meghan.

Rođenje prvog djeteta princa Harryja i supruge Meghan očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja, rekla je u ponedjeljak vojvotkinja od Sussexa.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Stigavši u Brikenhead u predgrađu Liverpoola, Meghan i Harry su 40 minuta pozdravljali, komunicirali s okupljenima i odgovarali na pitanja o dolasku kraljevske bebe.

"Rekla je da je trudna 6 mjeseci i da se porod predviđa krajem travnja, početkom svibnja", prenijela je agenciji Press Association Kim Thompson nakon kratkog razgovora s Meghan.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, koji su se vjenčali u svibnju 2018., izgleda ne žele znati spol djeteta prije rođenja.

Oni su došli u Birkenhead podržati lokalne udruge koje rade u korist žena i mladih i odati počast pjesniku Wilfredu Owenu iz tog grada, koji je umro u Francuskoj u dobi od 25 godina.

Palača Kensington je odbila potvrditi predviđeni datum rođenja djeteta i samo je navela da se ono očekuje u proljeće. (HINA)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +10 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +5 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene