Ponosno ju je gledao

Ani Rucner nije se mogao nadiviti njezin godinu dana mlađi dečko, koji joj se pridružio na važnom događaju!

Ana Rucner i Marko Duvnjak - 5 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 5 Srecko Niketic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak - 8 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 7 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 6 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 3 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 1 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 9 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 11 Ana Rucner i Marko Duvnjak +21 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 6 Galerija

Ana Rucner na posljednjem se koncertu pridružio i njen partner Marko Duvnjak koji je tijekom nastupa ponosno gledao u svoju dragu.

Naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner nastupila je u Medulinu sa svojim ''Sunset Edition'' koncertom, a na pozornici joj se pridružio i njen godinu dana mlađi partner Marko Duvnjak.

Ana i Marko zajedno su svirali prekrasne melodije, a on nije skrivao ponosne poglede koje je uputio svojoj voljenoj dok je svirala svoje violončelo.

Zajedno su tako nastavili Aninu tradiciju dugu 12 godina, a sada su nakon izlazaka Sunca svirali vrijeme zalaska i time ispratili prvo ljetno Sunce ove godine.

40-godišnja Rucner nekoliko fotografija podijelila je i na Instagramu te sretno obilježila ovogodišnji prvi dan ljeta.

Za vezu Ane i Marka doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom. Rucner je prije bila u braku s glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 3 Sharon Osbourne - 4 +8 Sharon Osbourne Celebrity Supruga legendarnog rokera zabrinula nikad mršavijom pojavom, priznala je i što je posrijedi: "Osjećala sam se mučno svaki dan…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +25 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Celebrity Trudna Fani Stipković pozirala u badiću i svu pažnju usmjerila na svoj trbuščić, a otkrila je i jedan detalj o bebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene