Gotovo neprepoznatljiva

Supruga legendarnog rokera zabrinula nikad mršavijom pojavom, priznala je i što je posrijedi: "Osjećala sam se mučno svaki dan…"

Sharon Osbourne Sharon Osbourne Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 3 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne Sharon Osbourne Sharon i Ozzy Osbourne Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon Osbourne (Foto: Getty Images) Obitelj Osbourne (Foto: Getty Images) +2 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Galerija

Sharon Osbourne zabrinula je javnost nikad mršavijim izgledom na novim fotografijama, a poznato je i kako je izgubila kilograme.

Nove fotografije supruge legendarnog rokera Ozzyja Osbournea (74), televizijske zvijezde Sharon Osbourne (70), zabrinule su javnost.

Paparazzi su je snimili u zapadnom Hollywoodu, a zbog nikad mršavije pojave na fotografijama ju nije baš lako prepoznati.

Sharon je nedavno otkrila da je u četiri mjeseca izgubila čak 13 kilograma, što je jako puno s obzirom na njezinih 158 centimetara visine.

Priznala je i da je koristila popularnu i kontroverznu metodu mršavljenja pomoću lijeka za dijabetes, a zbog toga je i zažalila.

"Primala sam lijek četiri mjeseca i izgubila sam 13 kilograma", kazala je u showu The Talk te je istaknula kako ne postoji brzo rješenje za mršavljenje.

"Prva dva mjeseca osjećala sam se mučno svaki dan i bolio me trbuh", ispričala je pa istaknula kako sada ne pazi na prehranu, a nije se nimalo udebljala.

Ovo nije prvi put da je Sharon potražila drastično rješenje za gubitak kila.

Davne 1999. godine bila je na operaciji želučane premosnice, no kasnije je priznala da je i zbog toga požalila jer se osjećala kao da je smršavjela na prevaru umjesto da je pazila što jede i vježbala, a trpjela je i strašne posljedice.

"Stalno sam povraćala. Sve što bih pojela povratila bih", ispričala je svojevremeno za Entertainment Tonight.

I Sharonina kći Kelly Osbourne u posljednjih je nekoliko godina drastično smršavjela, također zahvaljujući operaciji želuca.

"Bila sam na operaciji i nije me briga što drugi o tome misle. Uspjela sam i ponosna sam na sebe. Nikada, ali nikada neću lagati o tome jer to je najbolja stvar koju sam u životu učinila", za Hollywood Raw izjavila je Kelly, koja je izgubila čak 40 kilograma, a priznala je i da se povrgnula estetskim zahvatima kojima je promijenila oblik svojeg lica i čeljusti.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina - 2 Josipa Čulina - 1 Josipa Čulina Josipa Čulina +3 Josipa Čulina Celebrity Udaje se Josipa Rimac, njezino je srce nakon razvoda osvojio bivši agent SOA-e, znaju se i detalji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene