"Prelijepa mama"

Trudna Fani Stipković pozirala u badiću i svu pažnju usmjerila na svoj trbuščić, a otkrila je i jedan detalj o bebi!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković, 2003. godina +19 Fani Stipković, 2007. godina Galerija

Fani Stipković objavila je video s mora na kojem pozira u točkastom badiću i draga svoj trbuh, a otkrila je i kako se nalazi u 20. tjednu trudnoće.

Naša sportska novinarka Fani Stipković pozirala je s pogledom na more u dvodijelnom crnom badiću s detaljima bijelih točkica.

Svu pažnju usmjerila je na svoj trbuščić, a u opisu se i pohvalila kako se nalazi u 20. tjednu trudnoće.

Na glavi je nosila slamnati šešir i sunčane naočale kao zaštitu od sunca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Mala Lasirica", napisala je Silvia Dvornik pa dodala emotikon srca.

"Prelijepa mama", "Super si", "Uživaj samo", "Izgledaš prekrasno", "Divna trudnica", samo su neki od brojnih komentara.

Vijest o njezinoj trudnoći svi su dugo čekali, a nedavno je tu sretnu novost podijelila na Instagramu te pratiteljima uljepšala dan.

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele", napisala je Fani uz video koji je podijelila na profilu na Instagramu, a u kojem je ponosno pokazala trudnički trbuh.

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 2 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 3 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 4 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 5 +26 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 6 inMagazin Zvijezda "Kumova" otvoreno o estetskoj operaciji kojoj se podvrgnula: ''Moji dečki su rekli - mama je poludila, zgroženi su"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 5 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 6 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 4 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 3 +2 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 1 Zanimljivosti Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene