prava profesionalka

Pojavile se fotografije Ane Rucner iz 2008. godine, u mokroj i prozirnoj haljini trebala je dobro paziti na jedan dio svog tijela

Ana Rucner Ana Rucner Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 +19 Ana Rucner - 1 Galerija

Ana Rucner je 2008. godine sudjelovala u snimanju filma "Hrvatska četiri godišnja doba" u Dubrovniku.

Naša popularna glazbenica i violončelistica Ana Rucner na domaćoj je sceni prisutna već dugi niz godina, a na fotografijama koje su se sada pojavile, a snimljene su 2008. godine pokazuju koliko se zapravo malo promijenila.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Ana je pozirala na dubrovačkoj plaži sv. Jakov gdje je snimala scene za dokumentarni film Jakova Sedlara "Hrvatska četiri godišnja doba". Nosila je bijelu haljinu u kojoj je ušla u more u kojem je pozirala kao prava profesionalka, iako je imala novu tetovažu na gležnju na koju je trebala dodatno pripaziti. 

Njezinoj su se ljepoti i tada mnogi divili, baš kao i danas, iako se nekoliko puta našla na meti kritika da je premršava, ali ona se na takve komentare uglavnom ne obazire.

Osim talentom i izgledom, Ana zanimanje javnosti izaziva i svojim neobičnim odnosom s bivšim suprugom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana.

Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", ispričao je nedavno Kalember u Special Happy Showu.

Ana je danas u sretnoj vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom s kojim uživa u dalekim putovanjima svijetom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 +20 Donna D'Errico - 4 Celebrity Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 5 Kate Hudson - 7 Kate Hudson - 6 Kate Hudson - 3 +16 Kate Hudson - 1 Celebrity Omiljena glumica najintimnije dijelove sakrila je samo knjigom, a na golišave fotografije reagirao je i njezin brat!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene