ma brutalan trening!

Ana Rucner pokazala kako održava figuru, zbog koje je često i na meti kritika: "Evo je opet!"

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 7 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner i brat Mario Rucner +14 Ana Rucner - 2 Galerija

Ana Rucner na Instagramu je objavila video svojeg jutarnjeg treninga u zagrebačkom Maksimiru.

Violončelistica Ana Rucner često na svojim društvenim mrežama motivira pratitelje na vježbanje objavom snimki svojih treninga.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Sada je pokazala kako izgleda njezina jutarnja tjelovježba u zagrebačkom parku Maksimir.

"Nema odustajanja", poručila je uz video u kojem trči po stepenicama i gredama te izvodi ciljane vježbe za ruke i noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Evo je opet", "Bravo Ana", "Samo tako", pisali su joj pratitelji, koje je oduševilo što sve radi kako bi održala figuru.

No Ana je zbog svoje vitke linije često i na meti kritika onih koji smatraju da je previše mršava, ali na takve se komentare uglavnom ne obazire.

Inače, osim talentom i izgledom, Rucner izaziva zanimanje javnosti i svojim neobičnim odnosom s bivšim suprugom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana.

Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", ispričao je nedavno Kalember u Special Happy Showu.

Ana je danas u sretnoj vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros Jasmin Stavros +19 Jasmin Stavros Celebrity Iz bolnice podijelili novosti o zdravstvenom stanju Jasmina Stavrosa: ''Nastavlja terapiju kod nas, jako je optimističan...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Petar Grašo, Jelena Rozga i Tonči Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina +25 Ivan, Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Nekad i sad Huljić prije 16 godina nije ni slutio da će mu prijatelj Grašo postati zet, a evo kako je tada izgledala Hana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene