Otvorila dušu

Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina?

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +1 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Galerija

Angelina Jolie pozirala je gola za naslovnicu jednog magazina, ali i otkrila zašto ne može živjeti gdje bi voljela.

Slavna glumica, koja nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, 44-godišnja Angelina Jolie pozirala je gola za prosinačku naslovnicu magazina Harper's Bazaar i dala intervju u kojem je otkrila neke nepoznate detalje iz svoga života.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Angelina, koju trenutačno gledamo u kinima kao "Zluradu" u istoimenom filmskom hitu, otkrila je između ostalog da u srednjoj školi uopće nije bila popularna, da nosi emocionalne ožiljke, da voli svoj nemirni duh i da bi voljela živjeti negdje preko oceana s djecom, no da joj bivši suprug Brad Pitt to ne dopušta jer želi da djeca odrastaju u Los Angelesu.

Naime, kada su je pitali bi voljela živjeti negdje drugdje osim u SAD-u, odgovorila je vrlo brzo, bez razmišljanja.

"Voljela bih živjeti u inozemstvu i živjet ću, čim sva djeca navrše 18 godina. Trenutačno mi je baza ovdje, a to je njihov otac odabrao", izjavila je Angelina.

Ona i Brad razveli su se 2016. godine, još uvijek nisu finalizirali sva financijska pitanja, ali po zakonu su službeno samci. Angelina je u braku rodila troje djece, kćeri Shiloh i Vivienne te sina Knoxa, a zajedno su odgojali i troje posvojene djece, sinove Maddoxa i Paxa i kći Zaharu.

Angelina je u iskrenom intervjuu progovorila i o operacijama kojima se morala podvrgnuti zbog ozbiljnih medicinskih problema, točnije dvostrukoj mastektomiji i uklanjanju jajnika.

"Moje je tijelo prošlo kroz puno toga u posljednjih deset godina, naročito tijekom prošle četiri godine, i mogu pokazati one vidljive, ali i nevidljive ožiljke", izjavila je.

Oni nevidljivi očito se tiču razvoda od Brada i svega kroz što je morala prolaziti u tom teškom i bolnom razdoblju.

"S onim vidljivima lakše se boriti. Život ima puno prekretnica, ponekad budemo povrijeđeni, doživimo ljubav kroz bol i ne možemo biti slobodni i otvoreni koliko naš duh želi", priznala je.

Razvod od Brada teško je pao i djeci, ne samo njoj.

"Prošli su kroz puno toga i naučila sam puno iz njihove snage. Kao roditelji potičemo našu djecu da prihvate sve što jesu i da je ono što imaju u svojim srcima ispravno, no onda se dogodi da nas pogledaju i žele to isto za nas", objasnila je Angelina, kojoj je nakon mučnog razvoda pripalo skrbništvo nad šestero djece.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +7 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica fotografijom od 4 milijuna lajkova zapalila društvene mreže: "Prekrasna si iz svih kutova"
  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene