Hm...

Angelina Jolie napokon se oglasila o susretu para kojem je razorila brak, evo kako je reagirala

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) +0 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Galerija

Mnogi su se pitali što Angelina Jolie misli o susretu bivšeg supruga Brada Pitta i njegove prve supruge Jennifer Aniston na dodjeli SAG nagrada, a sad imamo i odgovor.

Nedavna dodjela SAG nagrada ostavila je gorak okus u ustima Angeline Jolie zbog njezinog bivšeg supruga Brada Pitta i njegove prve supruge Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Tada se dogodio vrlo emotivni susret Brada i žene koju je ostavio zbog fatalne Angeline nakon upoznavanja na setu filma "Gospodin i gospođa Smith".

Ipak, 16 godina kasnije, sve je počelo kada je Brad doslovno zanijemio kada je njegova bivša krenula prema pozornici po nagradu, a zatim se duo susreo u backstageu gdje su se srdačno izgrlili.

Također, u jednom trenutku Brad ju je primio za ruku i pokušao povući nazad sebi, a nije dugo trebalo da krenu komentari kako je par u fazi pomirenja te kako Brad želi Jennifer natrag.

U prvom trenutku nitko nije previo razmišljao o 44-godišnjoj Angelini Jolie zbog koje su se i rastali i s kojom Brad ima šestero djece, no nakon što se histerija malo stišala, mnogi su se pitali što ona misli o svemu što se dogodilo. A sad nam je stigao i odgovor.

Upućeniji izvori tvrde kako glumicu nije nimalo uzrujalo prijateljstvo Brada i Jen za koje je već znala, već komentar koji je on imao za film "Dogodilo se jednom u Hollywoodu" kojim se zapravo osvrnuo na svoj propali brak s Angelinom te njezine kasnije tvrdnje kako je ovisnik.

"Bio je to težak dio, muškarac koji skine svoju košulju, napuši se i ne druži se sa svojom ženom", ispalio je Brad pred svima tu večer." Angelini nisu sjele njegove šale na njihov privatni račun te se navodno požalila prijateljima kako se osjeća kao da ju ne poštuje.

"Angelina je bijesna, ali nipošto zbog Jennifer, već zbog Brada. Ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima uopće, a posebno ne na ovaj način. Ona ne želi biti predmet ismijavanja zbog njega", prenose danas strani mediji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 10 Marko Grubnić se ženi - 8 +1 Marko Grubnić se ženi - 3 inMagazin Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''

Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene