Ovakvog ga ne vidimo često!

Plenković strastveno navijao za Barakude, a njegove urnebesne reakcije na promašaje zabilježili su fotografi!

Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 4 Tom Dubravec / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 5 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković na koncertu Zaklade Ana Rukavina - 1 Andrej Plenković na Interliberu Andrej Plenković na Interliberu +21 Andrej Plenković na Interliberu - 3 Galerija

Andrej Plenković prisustvovao je prvoj utakmici Hrvatske na Europskom prvenstvu u vaterpolu, koja se igrala protiv Španjolske, a njegove reakcije na tijek utakmice bile su urnebesne.

Premijer Andrej Plenković prisustvovao je sinoćnjoj utakmici Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu u vaterpolu u Dubrovniku.

Tijekom utakmice premijer je strastveno navijao za Barakude te je fotografiran dok je stiskao šake prilikom golova.

Ipak, nisu ga svi trenuci utakmice oduševili pa je tako na promašaje imao urnebesne reakcije koje su fotografi uhvatili.

Primao se za glavu, imao zbunjene poglede, sjedio preklopljenih ruku, ali sve je na kraju završilo pobjedom Hrvatske te je slavio s ostalim političarima koji su mu pravili društvo.

Međutim, dok su ostali političari nosili šal s prepoznatljivim printom kockica, Plenković taj modni dodatak nije nosio.

Već je poznato da je Plenković veliki navijač te je nekoliko puta uhvaćen na utakmicama naših klubova i reprezentacija više sportova.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene