Nisu uspjeli pobjeći pogledima

Borna Ćorić prvi put uhvaćen u javnosti s novom djevojkom, prisutnost fotografa zatekla ih je nespremne

Borna Ćorić - 2 Borna Ćorić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 1 Anamaria Raić - 2 Anamaria Raić - 3 Anamaria Raić - 1 Anamaria Raić - 7 Anamaria Raić - 6 Anamaria Raić - 5 Anamaria Raić - 4 Anamaria Raić - 3 Anamaria Raić - 2 +20 Anamaria Raić - 1 Galerija

Naš tenisač Borna Ćorić i influencerica Anamaria Raić viđeni su prvi put zajedno u javnosti, znatiželjnim pogledima i fotografima nisu mogli pobjeći.

Naš tenisač Borna Ćorić u vezi je s našom influencericom Anamarijom Raić, i to duže od dva mjeseca, što su sve dosad uspješno tajili.

Golupčići su sad prvi put uhvaćeni u zajedničkoj šetnji, a njihove fotografije objavio je Story.

Borna i Anamaria prošetali su u društvu njegova bivšeg trenera Mate Delića, supruge Angele i njihove kćeri, kojoj je Borna krsni kum, te njegove sestre Brune s dečkom.

Anamaria je cijelo vrijeme pokušavala pobjeći što dalje i kosom je skrivala lice, a Borna je u jednom trenu hodao odvojeno od skupine, no malo kome su uspjeli pobjeći od znatiželjnih pogleda. Ipak, u jednom trenutku stisnuli su se jedno uz drugo odlazeći od fotografa.

Par zasad nije potvrdio službeno vijest da su u vezi, ali navodno je samo pitanje vremena kada će to učiniti.

Proteklih nekoliko dana zajedno su proveli i u Italiji, gdje je Borna proslavio 27. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMR (@anamaria)

Lijepu Anamariju na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi. Na profilu ona dijeli svoje atraktivne fotografije i oduzima dah obožavateljima, a čini se da je uspjela očarati i našeg tenisača.

Bornu se inače mjesecima u medijima povezivalo s 13 godina starijom srpskom pjevačicom Katarinom Kayom Ostojić, no to navodno nije dugo potrajalo.

Bliski izvor za srpski medij otkrio je kako se Kaya odlučila prekinuti vezu jer je shvatila da nemaju budućnosti i jer su zbog poslovnih obveza premalo vremena provodili zajedno.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene