Događa se!

Prvi pad u ''Plesu sa zvijezdama'', ali žiri joj nije zamjerio: ''Ne očajavaj, jako si talentirana''

Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Galerija

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su jive.

Najmlađi par ove sezone, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, gledateljima i žiriju u prvoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'' pripremili su jive.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Dobitne kombinacije! Seksi prorezi i vitke noge: Izazovni kostimi zgodnih dama o kojima se danas priča!

Ana je tijekom nastupa doživjela malu nezgodu, ali žiri joj nije zamjerio. 

''Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana! No talent nije sve, u jiveu bih voljela više vidjeti da skakućete, ali sve u svemu, dobro je bilo'', Tamara je Ani uputila riječi podrške.

I Almira joj je poručila da ne očajava.

''Za prvi put tvoja je izvedba bila odlična'', zaključila je ova članica žirija.

Nicolas se čak i našalio na Anin račun te ju opisao kao ''tiha voda brege dere''.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Celebrity Pogledajte Marka Grubnića u plesnom zanosu, dao je sve od sebe: ''Ela je od njega napravila zmaja!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene