Netko je morao ispasti

Prva natjecateljica koja je napustila show ''Ples sa zvijezdama'' komentirala nam je odluku žirija

Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Galerija

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt prvi su par koji je ispao iz plesnog spektakla Nove TV "Plesa sa zvijezdama".

Iza nas je druga emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj nas je napustio prvi par.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Dobitne kombinacije! Seksi prorezi i vitke noge: Izazovni kostimi zgodnih dama o kojima se danas priča!

U plesnom smo dvoboju prema glasovima gledatelja gledali Marka Grubnića i Elu Vuković te Anu Vučak Veljaču i Marija Ožbolta. Eliminacijski izazov rezultirao je ispadanjem Ane Vučak Veljače i Marija Ožbolta.

"Nismo očekivali ovo večeras. Veselili smo se plesovima koje smo htjeli plesati u sljedećim emisijama. Hvala našim navijačima koji su nas pratili i glasali za nas. Puno sreće drugim parovima u showu", izjavili su Ana i Mario odmah nakon ispadanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Vučak Veljača (@ana.vucak.veljaca) on

Jutro poslije, domaća glumica ima jednaka razmišljanja. "Ne znam gdje je zapelo", kroz smijeh nam je rekla odmah na početku razgovora. "Mi smo jako zadovoljni nastupom i generalno smo uživali u ovom showu. Drago nam je što smo bili dio njega. Znamo da je netko morao sinoć ispasti, a žiri nam jednostavno nije bio naklonjen."

Mlada glumica smatra kako se četveročlanom žiriju nije svidio izbor pjesme. Podsjetimo, cha cha cha Ana i Mario izveli su na veliki hit Jelene Rozge "Dobitna kombinacija", no Ana se slaže kako to očito nije bila dobitna kombinacija za žiri. "Treba vam malo više kontrole, manje izbacivanja. Moram vam čestitati jer ste večeras izmislili novi ples, ovo nije bio cha cha cha, nego cajkača", našalio se Nicolas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Vučak Veljača (@ana.vucak.veljaca) on

"Žiriju se možda nije svidio izbor pjesme za cha cha cha, no mi nismo birali pjesmu za ovaj ples. Žiri je to znao", zaključila je Ana, no odlučno je poručila kako ona i njezin partner i dalje nastavljaju s plesom, iako ne u ovoj emisiji.

"Ostali parovi su jako kvalitetni i svatko ima svoje specifičnosti", otkrila nam je na kraju razgovora Ana, koja je još jednom poželjela puno sreće ostalim kolegama koje ćemo u novim plesnim izazovima gledati već ove nedjelje u 20:15 samo na Novoj TV

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) +1 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene