Teretana se isplatila!

Ana Gruica opet je bila središte pozornosti u bijeloj haljini koja je savršeno pratila linije njenog fit tijela!

Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 3 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 3 Duje Klaric / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 4 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Ana Gruica Uglešić sa sestrama Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +21 Ana Gruica Uglešić Galerija

Ana Gruica-Uglešić i njen suprug Boran Uglešić bili su jedni od poznatih gostiju koji su pristigli na 80. rođendan Slobodne Dalmacije, a svi pogledi bili su uprti u ovu splitsku glumicu.

Ana Gruica-Uglešić sa svojim je suprugom Boranom Uglešićem stigla na proslavu 80. rođendana Slobodne Dalmacije u Splitu, a sve oči bile su uprte u vitku figuru splitske glumice.

Ana je na događanju zablistala u haljini koja je pratila njeno tijelo za koje je naporno radila u teretani, a cijelu kombinaciju dodatno je podigla i visoka punđa koju je nosila.

Njen suprug Boran nosio je tamno odijelo i leptir mašnu te već poznate zatamnjene naočale koje mu pristaju.

Na druženju, Ana je društvo pravila svojoj dugogodišnjoj prijateljici Iris Livaji koja je na event stigla bez supruga Marka Livaje, a nekoliko fotografija podijelile su i na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Ova 40-godišnja splitska glumica na društvenim se mrežama često voli pohvaliti svojim isklesanim tijelom, a rijetki znaju da Ana ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta.

S Boranom je u sretnom braku od 2018. godine, a iz braka s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Celebrity Posljednje fotografije holivudske legende i njegove partnerice izazivaju nelagodu, nikome nije jasno zašto su ovako pozirali

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +15 Salma Hayek - 1 Celebrity Nakon kritika zbog fotošopa i filtera, bujna ljepotica pokazala kako izgleda u stvarnosti: "Brojim nove sijede i bore"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene