Samo romantika

Ana Gruica i suprug Boran Uglešić slave njegov rođendan na egzotičnoj lokaciji

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica (Foto: Instagram) Galerija

Ana je suprugu čestitala rođendan zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Bračni par Uglešić uživa u dalekom i toplom Dubaiju.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić Bilo je i suza! Svadba Ane Gruice stigla je nakon vijesti koju je njen suprug konačno dočekao, a njoj se ispunila dugogodišnja želja!

Radi se o splitskoj glumici Ani Gruici i njezinom suprugu, uglednom splitskom psihijatru Boranu Uglešiću koji je rođendan odlučio proslaviti daleko od rodnog grada.

Tako su golupčići otputovali u Dubai, a Ana je suprugu čestitala rođendan zajedničkom fotografijom na Instagramu pored koje je napisala "Sretan rođendan mom mužu". Iz objava je jasno kako je par slavio na romantičnoj večeri u jednom restoranu.

Podsjetimo, par se zaručio u kolovozu 2018. godine, a samo dva tjedna nakon uplovili su u bračnu luku na intimnoj ceremoniji uz more te najbliže prijatelje i obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Njihova se ljubav rodila iz prijateljstva, a zaruke su uslijedile nakon godinu dana veze.

Prethodno, Ana je bila u višegodišnjoj vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Marata te braku s bivšim bodybuilderom i osobnim trenerom Dijanom Jahjefendićem s kojima se rastala nakon svega godinu i pol braka te ukupno tri godine veze.

Ana ne skriva koliko je zaljubljena u supruga, pa se na njezinom Instagram profilu često javljaju fotografije zajedničkih trenutaka te putovanja. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blaženko i Nikolina Lacković (Foto: Instagram) Blaženko i Nikolina Lacković (Foto: Instagram) +0 Blaženko i Nikolina Lacković (Foto: Instagram) Celebrity Blaženko Lacković i dalje je jedan od najzgodnijih domaćih sportaša, no za njega postoji samo ona

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +1 Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) Celebrity Od napirlitane klinke do vamp ljepotice: Ovako se kći Mije Begović mijenjala kroz godine

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) +6 Joe Alwyn (Foto: Getty Images) Celebrity Ovaj par rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojave zajedno izazovu pravu histeriju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene