čekaju i bebu

Vjenčanje iz vedra neba: "Opasna djevojka" udala se u tajnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Amanda Seyfried uplovila je u bračnu luku s partnerom Thomasom Sadoskijem koji je sretnu vijest otkrio u jednoj TV emisiji.

Glumica Amanda Seyfried, poznata i po ulozi u filmu "Opasne djevojke" s Lindsay Lohan, u tajnosti se udala za partnera Thomasa Sadoskija. Lijepe vijesti glumac je objavio tijekom gostovanja u showu Jamesa Cordena.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

"Pobjegli smo. Bilo smo samo nas dvoje i matičar i učinili smo to", kazao je Thomas i otkrio da je njihov dan protekao savršeno. Na vječnu ljubav zakleli su se prošle nedjelje, a ceremoniji je prisustvovao i jedan poseban uzvanik - njihov pas Finn.

Par se upoznao tijekom probi za predstavu "The Way We Get By", a nakon toga su novopečeni supružnici zajedno glumili u filmu "The Last Word". Par je u vezi od veljače prošle godine, a u rujnu su se i zaručili. Samo dva mjeseca kasnije objavili su da je Amanda trudna i da će uskoro postati roditelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene