sada je sve otkrila

Rodila je prvo dijete 14 godina nakon optužbi za ubojstvo cimerice, a evo i zašto je tu vijest mjesecima skrivala

Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 Amanda Knox (Foto: AFP) - 11 Amanda Knox (Foto: AFP) - 10 Amanda Knox (Foto: AFP) - 9 Amanda Knox (Foto: AFP) - 8 Amanda Knox (Foto: AFP) - 7 Amanda Knox (Foto: AFP) - 6 Amanda Knox (Foto: AFP) - 5 Amanda Knox (Foto: AFP) - 4 Amanda Knox (Foto: AFP) - 3 +1 Amanda Knox (Foto: AFP) - 2 Galerija

Amandu Knox svijet je upoznao prije 14 godina kada je optužena, a potom i oslobođena krivnje za silovanje i ubojstvo svoje cimerice u Italiji.

Amanda Knox američka je novinarka i spisateljica za koju je cijeli svijet čuo nakon što je bila optužena, a potom i oslobođena krivnje za silovanje i ubojstvo svoje cimerice, britanske studentice Meredith Kercher, s kojom je živjela u Italiji i zbog čega je pet godina provela u tamošnjem zatvoru.

Pet godina otkako je donesena oslobađajuća presuda, Amanda se vjenčala prošle godine s pjesnikom Christopherom Robinsonom, kojemu njezina kriminalna prošlost nimalo ne smeta. Par je sada otkrio i kako su dobili svoje prvo dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Knox (@amamaknox)

34-godišnja Amanda na svom je Instagramu objavila podcast u kojem je iznijela sve detalje rođenja kćerkice Eureke Muse. Eureku je rodila prije nekoliko mjeseci, no sretne vijesti skrivala je od javnosti. "Još sam nervozna zbog paparazza koji su me u stopu pratili dugi niz godina", rekla je Amanda za američke medije.

Istaknula je kako se već godinama bori za to da očisti ljagu sa svoga imena te da zaštiti ljude koje voli od tabloida. "Znam da ne mogu svoju kćer potpuno zaštititi od medija, ali radim sve što je u mojoj moći po tom pitanju", ispričala je u podcastu Amanda. Smatra kako je njezina kćerkica zaslužila privatnost, koju ona sama nije mogla imati u trenucima kada joj je bilo najteže.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene