Posrnula zvijezda

Bila je prava ljepotica i uzor djevojkama diljem svijeta, a onda je upala u ralje ovisnosti koje su je potpuno izobličile i uništile

Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) +0 Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Galerija

Amanda Bynes bivša je dječja zvijezda koja je posljednjih godina poznatija po skandalima nego po svom glumačkom radu. Planirala je povratak u Hollywood, no zaključila je kako se mora oporaviti od ovisnosti, a prije nekoliko dana fotografi su je uhvatili u javnosti prvi put nakon šest mjeseci.

Posrnulu glumicu Amandu Bynes (34) fotografi su prije nekoliko dana uhvatili u javnosti prvi put nakon šest mjeseci. Amanda se prošetala sa svojim zaručnikom Paulom Michaelsom, koji ju je zaprosio na Valentinovo.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 Pretužno Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

Par se upoznao u klinici za odvikavanje, a zaručili su se nakon što su se poznavali tek dva mjeseca, no čini se kako su sretni zajedno te da više ne konzumiraju droge i alkohol.

Upravo Paul pomaže bivšoj dječjoj zvijezdi da ostane trijezna, a kako kažu njezini prijatelji, ima jako dobar utjecaj na nju. Ne žive zajedno, no dosta vremena provode skupa.

Amanda je inače poznata po javnim ispadima, a posljednjih je godina svojim izjavama šokirala kolege i javnost. Godinama se bori s bipolarnim poremećajem te ovisnošću o drogama i alkoholu, a kliniku za odvikavanje nekoliko je puta napuštala i vraćala se onamo.

Glumičini problemi počeli su 2012. godine kada su je uhvatili u vožnji pod utjecajem opijata, a godinu dana kasnije uhvatili su ju dok je pušila marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a stakleni bong bacila je na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar na prilazu ljudi koje nije poznavala i tada joj je određen 72-satni psihijatrijski nadzor.

Prije nekoliko je godina svog oca optužila za seksualno napastovanje, no tužbu je brzo povukla te je objasnila kako ju je "mikročip u njezinoj glavi natjerao ju je da kaže sve to, ali i da je on taj koji je naredio da ju mikročipiraju". Planirala je i veliki povratak u Hollywood, no zaključila je pak kako je najbolje da se vrati liječenju. Upravo povratak pred kamere predstavljao je veliku opasnost za njezino mentalno zdravlje jer je bila pod velikim stresom dok je odlazila na audicije.

Često je javno govorila o borbi s depresijom i ovisnosti o drogama. Imala je tek sedam godina kada se počela baviti glumom, a već s 13 godina imala je vlastiti show. Priznala je kako joj je medijska pažnja bila užasno stresna te se više nije znala nositi ni s čim, pa je posegnula za drogama i alkoholom. Godinama se pokušavala izvući iz ralja ovisnosti, a početkom ove godine pohvalila se kako je više od godinu dana trijezna. Od glume je odustala prije 10 godina, no skandali koji su se redali samo su pogoršavali i njezino psihičko stanje.

Oduvijek se zanimala i za modu, a prošle je godine dobila diplomu za modni dizajn. Kako kaže, sama je uništila sve što je izgradila te joj treba vremena da se pomiri sa svijetom, ali i sama sa sobom. Glumu nije isključila, no i dalje je posvećena svom zdravlju te se nada kako će uskoro biti spremna za povratak glumi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene