"Josipe, vidimo se!"

Dado iz Smogovaca pohvalio se fotkom s novim dečkom Danijele Martinović, a otkrio je i poneki novi detalj o njemu!

Alin Kavur i Josip Plavić Alin Kavur i Josip Plavić Alin Kavur/Facebook 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alin Kavur i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić - 17 Danijela Martinović i Josip Plavić - 15 Danijela Martinović i Josip Plavić - 14 Danijela Martinović i Josip Plavić - 12 Danijela Martinović i Josip Plavić - 11 Danijela Martinović i Josip Plavić - 10 Danijela Martinović i Josip Plavić - 9 Danijela Martinović i Josip Plavić - 8 Danijela Martinović i Josip Plavić - 6 +18 Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Galerija

Alin Kavur objavio je fotografiju s dečkom Danijele Martinović, Josipom Plavićem, koji je, prema njegovim riječima, veliki fan serije "Smogovci".

Glumac i zvijezda naše kultne serije "Smogovci" Alin Kavur na svojem se profilu na Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira s novim dečkom pjevačice Danijele Martinović, Josipom Plavićem.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović i Josip Plavić baš uživaju skupa! Pojavile se nove fotografije Danijele Martinović i njenog partnera, posebno ih je oduševilo iznenađanje koje ih je dočekalo!

Alin, kojeg mnogi pamte po ulozi Dade iz Smogovaca, a kojeg danas rijetko viđamo u javnosti, odlučio je objaviti fotografiju, a tu se našla i poruka upućena Josipu.

"Dečko Danijele Martinović, inspektor Josip Plavić, inače obožavatelj Smogovaca‼️ Josipe, vidimo se u paintball zabavnom parku", napisao je Alin uz objavu te pritom otkrio da je Josip njegov fan, ali i fan adrenalinskih sportova.

Danijela i Josip našli su se u središtu pažnje nakon što je ona potvrdila vijest da je ponovno zaljubljena, a ovih su dana snimljeni u romantičnoj šetnji na zagrebačkom Bundeku.

Na fotografe se nisu obazirali i gledali su samo jedno u drugo te pritom nisu skidali osmijehe s lica, a tijekom šetnje su malo predahnuli ispod stabla, gdje su izmjenjivali nježne dodire.

Fotografije sretnog para već su preplavile i društvene mreže, a naočiti Josip osvojio je simpatije Danijelinih obožavatelja.

"Čini mi se da je inspektor pravi alfa-muškarac, a takvih gotovo da više i nema", "Baš su lijep par", "Konačno ima prvog muškarca kraj sebe", samo su neki od komentara na novopečeni par.

Danijela je detalje svoje nove romanse otkrila za Gloriju.

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela te je dodala i kako njihova ljubavna priča podsjeća na filmski scenarij.

"Prolazimo puno lijepih trenutaka, o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", istaknula je pjevačica.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, iza Josipa je jedan brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom u dobrim je odnosima. Osim što radi kao inspektor, Josip je i dio benda Izvan Zakona, u kojem svira gitaru, pjeva prateće vokale i uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Danijela iza sebe ima dugogodišnju vezu s Petrom Grašom i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena +30 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lepa Brena partijala s tamburašima u Zagrebu, ponesena emocijama sasvim se opustila

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 +26 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Žanamari Perčić uhvatila se posla u tajicama te okrenula leđa kameri, pratitelji opet pokazali kreativu u komentarima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene