Baš su je ganuli

Pogledajte kako je Lepa Brena partijala s tamburašima u Zagrebu, ponesena emocijama sasvim se opustila

Lepa Brena Lepa Brena PR 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 4 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 2 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 1 Lepa Brena i Stjepan Mesić Lepa Brena i Stjepan Mesić - 6 +24 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 5 Galerija

Na intimnoj večeri nakon premijere za glumce i prijatelje ganuta Lepa Brena pjevala je s tamburašima i održala emotivnu zdravicu na intimnoj večeri u Zagrebu.

Neposredno nakon što je završila mjesecima unaprijed rasprodana zagrebačka premijera kazališne predstave "Lepa Brena Project", najveća glazbena zvijezda Balkana povukla se s najbližim prijateljima i glumcima iz predstave na intimnu večeru.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Project - 4 velik interes publike Kazališna hit-predstava "Lepa Brena Project" vraća se u Zagreb i Rijeku, a prvi put stiže i u Split!

Okružena dragim joj ljudima, ponesena emocijama i objektivnim trijumfom koji je predstava o njezinu liku doživjela u Zagrebu, raznježena Brena prvo je održala nadahnutu zdravicu, a potom spontano zapjevala s tamburašima Zlatnik i svojim najmilijima priredila nezaboravan privatni koncert.

"Uvijek mi je lijepo kad dođem na vašu predstavu, dođem jako sretna; sretna zbog vašeg uspjeha jer kao da je to neko moje dijete koje ide i ja trebam doći da ga podržim, tako doživljavam cijelu ovu predstavu. Ali, kad uzmete onu lutkicu, kad Jasna i tko god uzme lutkicu Lepa Brena i tresne je dolje o pod, ja tog trenutka počinjem plakati. Onda počinjem shvaćati što sam sve proživjela u svom životu", rekla je emotivna Brena pa nastavila.

"Želim vam zahvaliti na ovome zato što na neki način vi pričate kroz moj život o tome što sam ja radila i što nam se svima dogodilo. Što bi rekao čovjek - 'poželi sreću drugima, kad je nemamo ti i ja'. Mislim da je poanta cijele priče - hajde da se volimo. Osjećam i znam da ćete biti prava putujuća ekipa koja će proputovati cijeli svijet i da ćete prenijeti jednu jako poučnu i inspirativnu priču koju trebaju pogledati sve generacije - i oni stariji koji ne razumijevaju današnje mlade, oni stariji koji ih razumiju te mladi koji ne znaju i ne razumiju što se nama uopće dogodilo. U to ime želim podići ovu čašu - da vam poželim dobro zdravlje i da nastavite s ovom predstavom dokle god vi budete željeli, voljeli i umjeli. Živjeli i neka vam ide sa srećom", nazdravila je Brena glumačkom ansamblu, a potom su uslijedili zagrljaji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Premier Media Group (@premier.media.group)

Povezanost i ljubav koja se stvorila između glumaca u predstavi i Lepe Brene doslovno se može opisati kao odnos majke i djece.

A nakon večere, kao iznenađenje, organizatori turneje iz zagrebačke kompanije Premier Media Group u restoran su doveli tamburaše Zlatnik. Već nakon prvih taktova glumci su se raspjevali i rasplesali slaveći uspjeh premijere, a uskoro im se pridružila Brena i upriličila im privatni, intimni koncert.

Prvo je po želji glumca, autora i redatelja predstave Vladimira Aleksića otpjevala zajedno s njim "Jedan dan života", jer upravo je to bio jedan dan u životu koji će svi pamtiti, a potom je za Jasnu Đuričić, najbolju europsku glumicu, čiji je zadnji film nominiran čak za Oscara, otpjevala "Nježnu ženu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Premier Media Group (@premier.media.group)

U društvu dragog prijatelja, oftalmologa Nikice Gabrića, koji ju je nedavno operirao i vratio joj sjajan vid, te njegova sina Krešimira, sestre Fakete, najboljih prijateljica Kate Tomović i Vesne Miletić te PR agenta Vedrana Strukara najveća glazbena zvijezda Balkana uživala je do dugo u noć. Bila je to večer za slavlje, a već u petak, 10. ožujka, cijela družina "Lepa Brena Project" dolazi na riječku premijeru u HKD na Sušaku, kad će odigrati čak dvije predstave, u 18 i u 20 sati.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 +26 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Žanamari Perčić uhvatila se posla u tajicama te okrenula leđa kameri, pratitelji opet pokazali kreativu u komentarima

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth - 2 Chris Hemsworth - 1 Chris Hemsworth - 3 Chris Hemsworth +15 Chris Hemsworth Celebrity Miljenik žena ponosno izložio mišiće pogledima: Prošetao se bez majice pa pokazao jake bicepse i isklesan torzo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene