Sve je raznježio

Zaručnik slavne ljepotice jednom fotkom pokazao koliko voli nju, ali i njezinu djecu iz prethodnog braka

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Alex Rodriguez je objavio fotografiju na kojoj pozira sa zaručnicom Jennifer Lopez i njihovo četvero djece.

Pjevačica Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez raznježili su Instagram fotografijom na kojoj poziraju sa svojih četvero djece.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez sve je zgodnija! Za 54. rođendan počastila je svojom fotografijom u donjem rublju, a nitko ne može vjerovati da joj je toliko godina!

Iako nemaju zajedničko, oboje imaju po dvoje djece iz prethodnih brakova, a na fotografiji kojom je bivši igrač bejzbola čestitao pratiteljima američki Dan zahvalnosti pokazali su da zajedno čine jednu veliku sretnu obitelj.

U središtu fotografije su 52-godišnja Jennifer i 45-godišnji Alex koji pjevačicu ljubi u obraz, a okružuju ih njegove kćeri Natasha (16) i Ella (12) te njezini 12-godišnji blizanci Max i Emme.

Majka Alexovih kćeri je Cynthia Scurtis, dok je Jennifer djecu dobila tijekom braka s pjevačem Marcom Anthonijem.

Ovo nije prvi put da se par hvali svojom obiteljskom idilom i oboje često na društvenim mrežama objavljuju fotografije njihovih zajedničkih trenutaka.

A dok im na obiteljskom planu sve teče glatko, par nikako nema sreće s odlaskom pred oltar.

Naime, Jennifer i Alex zaručili su se prije gotovo dvije godine i planirali su se vjenčati ovog ljeta, no zbog pandemije su ceremoniju morali odgoditi.

Novi datum vjenčanja još nisu odredili i čekaju da se situacija smiri, no jasno je da ljubav među njima i dalje cvjeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene