obilazi naše susjedstvo

Bivša Viktorijina anđelica u Beogradu izazvala pravu pomutnju, odmjeravali su je i muškarci i žene!

Alessandra Ambrosio u Beogradu - 9 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 9 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio u Beogradu - 1 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 2 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 3 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 4 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 5 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 6 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 7 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 8 Alessandra Ambrosio u Beogradu - 10 Alessandra Ambrosio - 1 +5 Alessandra Ambrosio - 2 Galerija

Alessandra Ambrosio s obitelji je prošetala centrom Beograda gdje je privukla znatiželjne poglede prolaznika koji su se okretali za njom i fotografirali je.

Umirovljeni brazilski supermodel Alessandra Ambrosio ovo ljeto obilazi Balkan, a nakon što se na svojem Instagramu javila iz Budve, sada su je fotografi ulovili u centru Beograda.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Alessandra je sa svojom djecom i prijateljima prošetala Ulicom kneza Mihaila gdje je privukla znatiželjne poglede prolaznika koji su se okretali za njom i snimali je mobitelima, a zbog haljinice u kojoj je otkrila vitke noge, odmjeravali su je i muškarci i žene.

Prije posjeta Srbiji, bivša anđelica Victoria's Secreta u Crnoj Gori se družila s našom najpoznatijom navijačicom, Ivanom Knoll, koja se na Instagramu pohvalila njihovim zajedničkim fotografijama.

Inače, 41-godišnja Alessandra i nakon umirovljenja izgleda spremno za modnu pistu i s razlogom slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a karijeru je započela još kao tinejdžerica. Nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela, Givenchyja i mnogih drugih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Što se tiče njezina privatnog života, od početka prošle godine u vezi je s 11 godina starijim Richardom Leejem. Prije njega ljubila je talijanskog dizajnera Nicolu Oddija, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dobila je kći Anju Louise (13) i sina Noaha Phoenixa (10), koje je povela sa sobom na odmor.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene