Na plaži kao doma!

Umirovljenoj ljepotici nije bilo lako skinuti ruke sa 17 godina starijeg dečka, a pred punom plažom pali su i vrući poljupci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio i Richard Lee snimljeni su na odmoru na Havajima, a čini se da im strasti ovih dana nimalo ne nedostaje.

Bivša brazilska manekenka Alessandra Ambrosio viđena je na romantičnom odmoru na Havajima sa svojim dečkom Richardom Leejem, a paparazzi su ih uspjeli uhvatiti u strastvenom trenutku u kojem ih ni njihovi objektivi nisu uspjeli omesti.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio A tko ne bi? Umirovljena ljepotica bila je pravi mamac za poglede, evo zašto se cijela plaža i danas okreće za njom!

40-godišnja umirovljena manekenka nije skidala ruke sa 17 godina starijeg Richarda, a u moru su pali i vrući poljupci. Pritom je dodatnu pažnju privlačilo njezino isklesano tijelo u bikiniju, na kojem joj zavide i dvostruko mlađe kolegice.

Par je vezu potvrdio u veljači ove godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku i od tada se odvajaju u rijetkim trenucima. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

Alessandru na Instagramu prati više od 10 milijuna ljudi, koji se iz dana u dan dive njezinu tijelu i životu, koji aktivno dijeli s njima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) +6 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +9 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene