i dalje je seks-simbol!

Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Profimedia) +0 Kate Upton (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Upton i Justin Verlander u braku su od 2017. godine i zajedno imaju kćer Genevieve, a fotografi su ih sada snimili kako se ljube u restoranu u Rimu.

Glumica i manekenka Kate Upton (29) postala je tiha patnja mnogih muškaraca kada se 2011. pojavila na naslovnici bikini izdanja časopisa Sports Illustrated, no njezino srce već sedam godina pripada samo jednom.

Pogledaj i ovo Alina Kabajeva (Foto: AFP) Uvjerite se sami! Navodna Putinova ljubavnica neodoljivo podsjeća na manekenku koja je 2013. zaludjela svijet svojim oblinama!

Kate je 2014. započela vezu s bejzbolašem Justinom Verlanderom (38) koji ju je dvije godine kasnije i zaprosio, a u studenom 2017. imali su bajkovito vjenčanje u Toskani.

Godinu dana kasnije, kao kruna njihove ljubavi, na svijet je stigla i kćerkica Genevieve.

A da u njihovu braku i dalje cvjetaju ruže, potvrđuju njihove nove fotografije iz Rima gdje su ih paparazzi ulovili kako se ljube u restoranu.

Par je bio na večeri s prijateljima, tijekom koje se nisu ustručavali pokazati nježnosti, a Kate je svakako plijenila pažnju svojim izgledom.

Manekenka je nakon poroda drastično smršavjela čime je izazvala negodovanje dijela obožavatelja, no mnogi je i dalje smatraju seks-simbolom i rado bi bilo na mjestu njezina supruga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

Inale, Kate je 2013. godine proglašena najseksi ženom svijeta te je svojim zanosnim oblinama pokrenula trend prihvaćanja raznolikosti u modnoj industriji, a i nakon gubitka kilograma ostao joj je bujni dekolte.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +9 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene