Preslatko!

Adriana Ćaleta-Car pohvalila se svojim malenim sinom i raznježila svoje pratitelje emotivnom porukom

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 8 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 4 +20 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 5 Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavila je fotografiju sa sinčićem Maurom u naručju pa objasnila kako je on njezin razlog za mir i sreću.

Supruga slavnog nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana podijelila je preslatku fotografiju s emotivnim opisom i tako raznježila sve svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Riječ je o fotki na kojoj Adriana drži malenog sinčića Maura u naručju s osmijehom na licu, a ispod je u opisu napisala:

"Provjereno. Ti si razlog zašto je moj svijet miran. Ti si moja sreća".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Ljubavi dvije", "Najdraži Uragan", "Kako ste lijepi", "Tako slatki", "Prekrasni", "Bebice", samo su neki od komentara obožavatelja koji su se nizali ispod posta.

Adriana i Duje trenutno s Maurom uživaju u Dubrovniku, odakle ona objavljuje storije kako se provode.

Obitelj trenutno živi u Francuskoj gdje on igra za nogometni klub Marseille, a ona od tamo rado dijeli fotografije s bazena na kojem uživa u društvu prijateljica, ali i svog sinčića dok je tata na treningu.

Par se nedavno vjenčao, a nakon toga odlučili su se otputovati na medeni mjesec u New York, odakle je Adriana na društvenim mrežama otkrila kako se provode. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +28 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Zanimljivosti Hana Huljić napustila je rodilište s kćerkicom daleko od očiju znatiželjnika, po nju je došla majka Vjekoslava

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump +31 Ivana Trump Celebrity Donalda Trumpa niste nikad vidjeli ovakvog: Pokopana njegova prva supruga Ivana, obitelj se od nje oprostila u New Yorku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene