lijepa gesta

Pjevač zapjevao na terasi svog doma, susjedi tražili pjesmu više, a on se kasnije obrušio na hejtere

Aca Lukas (FOTO: Instagram) Aca Lukas (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas (FOTO: Instagram) Aca Lukas (FOTO: Instagram) +0 Aca Lukas (FOTO: STR-5678/PIXSELL) Galerija

Aca Lukas je inače poznat po svom problematičnom ponašanju i pokojem bijegu s mjesta nesreće.

Srpski pjevač Aca Lukas priredio je u ponedjeljak iznenađenje  susjedima i napravio koncert na svojoj terasi. 

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Aca, koji je poznat po problematičnom ponašanju i srpski mediji su pisali o njegovom bježanju s mjesta nesreća, zasvirao je s bendom i prenosio sve na svom kanalu. Lukas je pokazao da se drži preporuka stručnjaka za koronavirus, pa je nosio masku za lice koju je micao dok je pjevao. 

Pjevač je svoj koncert ranije najavio na Instagramu istaknuvši da pjeva za svoju dušu, ne zbog novca. "Ja u ponedjeljak pjevam za sve nas koji se borimo da preživimo ovu užasnu epidemiju, pjevam posebno za one koji se do zadnjeg atoma bore da nas sačuvaju, izliječe, olakšaju ovu počast", napisao je Aca. 

Srpski mediji su prenijeli da su obožavatelji bili zadovoljni njegovim koncertom i htjeli su još. Usto, susjedi su mu pljeskali. Pjevač se oglasio i dan nakon svirke zahvalivši se ljudima iz cijele regije spomenuvši Zagreb, Budvu, Split, Voždovac, Beograd i Podgoricu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HVALA SVIMA: VOŽDOVAC, BEOGRAD, SRBIJA, PODGORICA, BUDVA, NIKŠIĆ, MAKEDONIJA, ZAGREB, SPLIT, MAKARSKA, HRVATSKA, SARAJEVO, BANJA LUKA, MOSTAR, BOSNA I HERCEGOVINA... HVALA NAŠIM LJUDIMA ŠIROM SVETA. JA BIH DA NIKOGA NE IZOSTAVIM, I NEĆU: ZATO HVALA SVETE!!! LJUDI SVI ZNATE ŠTA ZNAČI I ŠTA PREDSTAVLJA OVA FOTOGRAFIJA!!!! SVI STE POBEDILI I SVI STE POBEDNICI, I JA SAM NAJSREĆNIJI ŠTO SAM I JA IMAO PRILIKU DA UČESTVUJEM U OVOJ NAŠOJ POBEDI!!! DOPADAM SE NEKOM, NEKOM NE. PA NI MENI SE NEKO DOPADA A NEKO NE! ALI POBEDU PRIZNAJEM SVAKOME! ZATO GOSPODO HEJTERI MORAĆETE OVOG PUTA DA PRIZNATE NAŠU POBEDU, PA DA SE ONDA VRATITE U SVOJE JAZBINE I DA KONAČNO POČNETE DA “HEJTUJETE“ ONO ŠTO STVARNO I TREBA! POČNITE DA MRZITE SEBE, A MI U NAŠOJ POBEDI I VAS VOLIMO, JER IAKO ZNAMO KOLIKO SMO JAKI, I PAMETNI, ZAMISLI KOLIKO NAM TO POTVRDJUJE KADA IZMIGOLJITE IZ SVOJIH RUPA VI TAKO JADNI NEMOĆNI I TUPAVI!!!! JOŠ JEDNOM POBEDIĆEMO SVE ŠTO NAM JE NA PUTU, MUZIKOM, LJUBAVLJU, EMOCIJOM, ENERGIJOM!!! HVALA NARODE, BILA MI JE ČAST I ZADOVOLJSTVO!!! Aleksandar Vuksanović, ACA LUKAS!!!! 💪💪💪❤️❤️❤️👍👍👍🙏🙏🙏 #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

"Ja ne bih nikoga izostavio i neću. Zato, hvala, svijete. Svi ste pobijedili i svi ste pobjednici. Sviđam se nekom, nekom ne. Pa ni meni se netko sviđa, netko ne, ali pobjedu priznajem svakome. Zato gospodo hejteri morat ćete ovog puta priznati našu pobjedu, pa da se onda vratite u svoje jazbine i konačno počnete mrziti ono što stvarno i treba", dio je Acine objave. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene