Proglašen vulgarnim

Ovaj je spot prije 17 godina šokirao gledatelje zbog golotinje i vrućeg plesa, a danas bi mu se smijali

Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Christina Aguilera (Foto: Getty) Galerija

Prije 17 godina Christina Aguilera bila je jedna od najslavnijih pjevačica na svijetu.

Ovaj spot označio je promjenu slavne pjevačice koja je dotad furala imidž slatkice.

Pogledaj i ovo Britney Spears (Foto: Profimedia) Prošla kroz puno toga Kad je u jednom salonu tražila da joj obriju glavu, svijet je zanijemio od šoka: Što se to dogodilo s njom?

Pop-senzacija Christina Aguilera danas ima 38 godina i dvoje djece, jedan propali brak iza sebe s Jordanom Bratmanom te je od 2010. godine u sretnoj vezi s partnerom Matthewom Rutlerom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Prije 17 godina bila je jedna od najslavnijih pjevačica na svijetu u vječnom rivalstvu s Britney Spears, no onda je napravila nagli zaokret u glazbenom i fizičkom smislu.

Naime, te davne 2002. godine izbacila je seksi spot za pjesmu "Dirty" koja je nastala u suradnji s reperom Radmanom, koji je vrvio golotinjom i vrućim plesom, što je za ono doba bilo poprilično šokantno. Naravno, danas bi ovaj spot bio jedan od umjerenijih, jer se danas na društvenim mrežama i televiziji skidaju i one žene koje nisu zvijezde A-liste, no vremena se mijenjaju.

Ipak, prije 17 godina, o ovom se spotu pričalo mjesecima, kao i o transformaciji slatke Christine u seksi zavodnicu s puno šminke na očima, kratkim suknjicama i topićima.

Nakon plavokose djevojčice s malo šminke koja je pjevala dječje i ljubavne pjesme, ovo je bio poprilični šok obožavateljima, a isti je priredila i Britney Spears nekoliko godina kasnije kada je počela davati prve naznake da joj je slava postala preveliki teret.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Vjerovali ili ne, spot je prije tih istih 17 godina proglašen vulgarnim, dok o njemu 2019. godine ne bi pričao nitko.

Christina je danas još neprepoznatljivija, a u intervjuima često ističe kako ju nije briga što javnost misli o njezinim kilogramima, jer se nikada nije osjećala bolje u vlastitoj koži. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene