OGLAS

10 najboljih filmova Ryana Goslinga

PR PR Foto: PR

Filmovi u kojima je kanadski glumac Ryan Gosling različitih su žanrova, a u skorašnjem hollywoodskom visokobudžetnom spektaklu Kaskader, objedinit će brojne uloge u kojima smo ga već gledali.

KINOFILMhrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Hollywoodski glumac Ryan Gosling, čiji filmovi imaju brojne poklonike, glavna je zvijezda akcijske komedije Kaskader (The Fall Guy), prožete romantičnom pričom koju “plete” s Emily Blunt. A da je upravo on najbolji izbor za glavnu ulogu u filmu, jasno je bacimo li pogled na njegovu filmografiju. Naime, u Kaskaderu tumači Colta Seaversa, kaskadera koji nastoji osvojiti svoju bivšu djevojku, redateljicu u filmu u kojem je angažiran, te se, mimo akcije na snimanju, upušta u “pravu” akciju u kojoj nastoji pronaći nestalog glavnog glumca, piše Kinofilm.

Dakle, uloga je to koja podrazumijeva vratolomije, akciju i prstohvat romantike, a Goslingu je sve to jako dobro poznato.

Evo filmova u kojima smo ga mogli gledati kao cool vozača, detektiva i policajca, ali i romantičnu dušu u pričama koje nisu uvijek nužno imali sretan kraj…

PROČITAJTE VIŠE NA KINOFILMU:

„Abigail“: Kad Drakulina kći zapleše krvavo zabavan balet
Emma Stone više ne želi da ju zovemo - Emma
Ryan Gosling: „Ovo je nešto najluđe što sam napravio“

Bilježnica (The Notebook, 2014.)

Film je snimljen prema istoimenoj knjizi Nicholasa Sparksa iz 1996. godine, a kroz desetljeća prati ljubavnu priču Allie i Noaha. Ostarjeli Noah (Ryan Gosling) redovito posjećuje Allie (Rachel McAdams), polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne te joj čita priču zapisanu u staroj bilježnici.
U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata, ali i zato što njezini imućni roditelji nisu odobravali vezu s momkom iz radničke klase.

Ostalih 9 filmova kojima je Ryan Gosling opčinio gledatelje pronađite na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene