Prava ljubav

Sreću je pronašao u trećem braku s 30 godina mlađom: ''O djeci sam razmišljao tek kad sam nju upoznao''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeff Goldblum zvijezda je Hollywooda, a braku je dao i treću šansu s plesačicom i osvajačicom olimpijskih medalja Emilie Livingston.

69-godišnji Jeff Goldblum glumac je kojeg se svi najbolje sjećaju iz filma ''Jurassic Park''. Tijekom svojeg života imao je dva nesretna braka, a otac je postao tek u trećem braku s Emilie.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš ih briga Paparazzi sve vide: Strastveni zagrljaji s duplo mlađom zaručnicom

Njegov prvi brak bio je s glumicom Patriciom Gaul, a zajedništvo je trajalo svega pet godina.

Iako se puno o njihovu zajedničkom životu ne zna, par se skupa pojavio u filmovima ''Velika jeza'' 1983. i ''Silverado'' 1985.

Nakon Patricije Jeff se zaljubio u Geenu Davis, s kojom je snimio nekoliko filmova, ''Zemljanke su lake ženske'', '' Transylvania 6-5000'',  a glumili su i u hororu ''Muha''. Jeff je s Geenom bio oženjen još i kraće nego s Patriciom. Pred oltar su stali 1987., a rastali su se 1990. godine.

Geena je govorila o prekidu u intervjuu za People 1991. godine.

''Sigurna sam da smo oboje prilično tužni. Polagali smo velike nade, svaku dobru namjeru. To je uznemirujuće'', govorila je tada. 

''Percepcije drugih ljudi su da je to jednostavno savršeno jer on je najsmješniji tip. Bili smo normalan par i imali smo svakakvih iskustava. Nismo sjedili uokolo i samo se smijali cijeli dan'', priznala je tada glumica. 

A da Jeff voli izlaziti sa svojim filmskim partnericama, dokazao je i na snimanju filma ''Jurassic Park'', nakon čega je kratko izlazio s kolegicom sa snimanja Laurom Dern.

Nakon drugog propalog braka i veze Jeff je neko vrijeme odlučio biti sam, sve dok nije upoznao Emilie Livingston, 39-godišnju plesačicu, gimnastičarku i osvajačicu olimpijskih medalja u ritmičkoj gimnastici.

Par se upoznao dok su vježbali u teretani. Za Magazin Wired glumac je rekao: ''Vidio sam je s druge strane prepune sobe, domarširao sam do nje oduševljen i započeo nekakav razgovor."

Ostalo je, kako kažu, povijest, a pred oltar su stali 2014. godine.

2015. godine rodio im se prvi sin Charlie Ocean, a 2017. dobili su još jedno dijete, sina Rivera Joea.

''Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao imati djecu, a onda sam upoznao Emilie. Odjednom sam postao oduševljen idejom o braku i prinovi'', rekao je glumac jednom prilikom. 

Par je posljednje viđen na premijeri filma ''The Northman'', a vrckavo i zaljubljeno pozirali su pred fotografima crvenog tepiha.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 5 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte kako se Maja modno uskladila s Bloomom i Nenadom, maleni je glavna zvijezda!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 5 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte kako se Maja modno uskladila s Bloomom i Nenadom, maleni je glavna zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene