Zaljubljeni poput tinejdžera

U 63. je prvi put postao otac i to sve zbog 30 godina mlađe ljepotice koja mu je promijenila pogled na ljubav

Jeff Goldblum Jeff Goldblum Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Goldblum sa suprugom Emilie Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 1 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 4 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 3 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 5 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 2 +0 Jeff Goldblum Galerija

Glumac Jeff Goldblum i supruga Emilie Livingston viđeni su na Milanskom tjednu mode, a ukrštene ruke nisu htjeli odvojiti.

Glumac Jeff Goldblum i 30 godina mlađa supruga viđeni su u Milanu na tjednu mode, a par je iz hotela izašao držeći se za ruke poput zaljubljenih tinejdžera.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlađe je slađe Slavni glumac zaprosio svoju 30 godina mlađu djevojku!

Emilie Livingston za ovu je priliku odjenula bijelu haljinu nalik na košulju s rozim prijelazom preko grudi i perjem na dnu haljine, a Jeff je odjenuo crno odijelo na bijelu košulju i kombinaciju upotpunio šarenom kravatom.

Nakon drugog propalog braka i veze Jeff je neko vrijeme odlučio biti sam, sve dok nije upoznao Emilie Livingston, 39-godišnju plesačicu, gimnastičarku i osvajačicu olimpijskih medalja u ritmičkoj gimnastici.

Par se upoznao dok su vježbali u teretani. Za Magazin Wired glumac je rekao: ''Vidio sam je s druge strane prepune sobe, domarširao sam do nje oduševljen i započeo nekakav razgovor."

Ostalo je, kako kažu, povijest, a pred oltar su stali 2014. godine.

2015. godine rodio im se prvi sin Charlie Ocean, a 2017. dobili su još jedno dijete, sina Rivera Joea.

''Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao imati djecu, a onda sam upoznao Emilie. Odjednom sam postao oduševljen idejom o braku i prinovi'', rekao je glumac jednom prilikom.

Njegov prvi brak bio je s glumicom Patriciom Gaul, a zajedništvo je trajalo svega pet godina.

Iako se puno o njihovu zajedničkom životu ne zna, par se skupa pojavio u filmovima ''Velika jeza'' 1983. i ''Silverado'' 1985.

Nakon Patricije Jeff se zaljubio u Geenu Davis, s kojom je snimio nekoliko filmova, ''Zemljanke su lake ženske'', '' Transylvania 6-5000'', a glumili su i u hororu ''Muha''. Jeff je s Geenom bio oženjen još i kraće nego s Patriciom. Pred oltar su stali 1987., a rastali su se 1990. godine.

A da Jeff voli izlaziti sa svojim filmskim partnericama, dokazao je i na snimanju filma ''Jurassic Park'', nakon čega je kratko izlazio s kolegicom sa snimanja Laurom Dern.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 +8 Jovana Joksimović - 3 Celebrity Jovana Joksimović u nikad kraćoj haljini pokazala istrenirane noge, a svi su primijetili i kako se još potrudila istaknuti ih!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene