Prati ga 13 milijuna ljudi!

Evo zašto o ovom mladiću netipične ljepote priča cijeli svijet, odoljele mu nisu ni slavne ljepotice koje je uspio lako zavesti!

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Galerija

Timothée Chalamet ovih je dana jedan od najzaposlenijih, ali i najpoželjnijih holivudskih glumaca.

Ovih dana nitko ne prestaje pričati o mladom glumcu Timothéeju Chalametu, koji iz uloge u ulogu dokazuje svoj neosporni glumački talent, a svojom karizmom, šarmom i jednostavnošću osvoja brojne obožavateljice diljem svijeta.

Timothéeja na profilu na Instagramu trenutačno prati 13,8 milijuna ljudi, a upravo je tamo i službeno najavio svoju najnoviju ulogu, i to onu Willyja Wonke u filmu o tvornici čokolade, koji je počeo sa snimanjem.

Mladi je glumac time naslijedio velika glumačka imena, poput Johnnyja Deppa i Genea Wildera, koji su također bili utjelovili Wonku, a radnja novog filma bit će usredotočena na njegovu mlađu verziju i avanture prije stvaranja tvornice čokolade. Očekuje se da će glumac pokazati svoje pjevačke i plesne sposobnosti, a on sam zbog toga ne krije uzbuđenje.

"Napetost je velika, nadam se da će potrajati", napisao je uz objavu na profilu na Instagramu, a njegovo uzbuđenje dijele i obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

"Nikada nisam bila više uzbuđena", "Neka mi netko doda inhalator, ne mogu više", "O moj Bože, Timothée je novi Wonka", neki su od komentara koje je dobio.

Timothee je u posljednje vrijeme jedan od najzaposlenijih glumaca u Hollywoodu, a 22. listopada u kina stižu čak dva njegova filma - "The French Dispatch" i "Dune", koji slovi kao jedan od najiščekivanijih, a u kojem glume i Jason Momoa, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem i drugi.

Timothée je svjetsku slavu stekao ulogom mladića koji eksperimentira sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", pa se proteklih godina susreo s brojnim nagađanjima i šuškanjima o svojem ljubavnom životu. Upravo zbog uloge u navedenom filmu i vlastitog priznanja da smatra kako su ljubav i seksualnost fluidne, krenule su glasine da se zapravo pokušava otvoriti javnosti i predstaviti kao homoseksualac. Kasnije je Timothée tvrdio da je ta izjava izvučena iz konteksta te da je htio reći kako je dobro što danas mladi ljudi imaju više izbora i slobode. 

To je dodatno opovrgnuo i ljubavnom vezom s Lily Rose, inače najstarijom kćeri glumca Johnnyja Deppa i pjevačice Vanesse Paradise, a nakon nje je ljubio glumicu Eizu Gonzalez, s kojom je snimljen na vrućem odmoru u Meksiku.

Timothée je zapažene uloge ostvario i u filmovima "Male žene", "Divan mladić", "The King", "Lady Bird", "Kišni dan u New Yorku" i drugima, a čini se da se tom popisu tako skoro ne nazire kraj. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene