kruzer od milijardu dolara!

Zavirite u "plutajuću palaču" u koju su nogometaši Engleske smjestili bolje polovice, pobrinuli su se da im baš ništa ne nedostaje!

MSC World Europa - 5 MSC World Europa - 5 Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju MSC World Europa MSC World Europa - 5 MSC World Europa - 3 MSC World Europa - 6 MSC World Europa - 1 MSC World Europa - 2 MSC World Europa - 4 MSC World Europa - 7 MSC World Europa - 1 MSC World Europa - 2 +1 MSC World Europa - 3 Galerija

Supruge, djevojke, djeca i drugi članovi obitelji nogometaša reprezentacije Engleske u Katru su smješteni na luksuznom kruzeru MSC World Europa.

Nogometaši reprezentacije Engleske pobrinuli su se da njihovim najbližima ništa ne nedostaje tijekom Svjetskog prvenstva u Katru.

Njihove supruge, djevojke, djeca i drugi članovi obitelji smješteni su na luksuznom kruzeru MSC World Europa, koji je usidren u luci u Dohi, piše Daily Mail.

Kruzer vrijedan milijardu dolara naziva se i "plutajuća palača" i ima 2633 sobe koje se protežu na 21 palubi te nekoliko četvrti - od mirne zen četvrti samo za odrasle, preko živahne poluotvorene promenade s trgovinama, barovima i zabavama, do izdvojenih obiteljskih četvrti u kojima se nalaze sadržaji za djecu.

Brod nudi sve razne sadržaja za zabavu, uključujući najveći vodeni park s VR tehnologijom, najveći tobogan na moru koji se proteže kroz 11 paluba, multifunkcionalni prostor s 300 sjedećih mjesta te unutarnju i vanjska šetnjicu koje ostavljaju bez daha

Ima i šest bazena, od kojih svaki nudi drugačiju atmosferu za goste svih uzrasta te 14 hidromasažnih kada s pogledom na more.

Na brodu se nalaze i 33 restorana i bara u kojima se poslužuju hrana i piće iz različitih dijelova svijeta.

Za one koji žele uživati u još većem luksuzu tu je i privatni Yacht Club, koji je poput broda unutar broda i u kojem se nalaze 152 apartmana, privatne terase na dvije palube, izdvojeni restorani i loungeovi, sobe za masažu, dizajnerske trgovine i neograničen pristup termalnom području spa-centra uz cjelodnevnu uslugu batlera. U tom dijelu broda nalaze se i stepenice optočene tisućama kristala Swarowski.

Zavirite u luksuzni kruzer u našoj galeriji, a tamo možete pogledati i fotke koje su ovih dana dijelile engleske WAGsice na svojim društvenim mrežama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 2 Madonna - 1 Madonna Madonna - 6 +13 Madonna - 5 Celebrity Madonna objavila novi bizarni video u kojem pokazuje grudi, fanovi su zgroženi: "Molimo te, prestani, ne želimo te takvu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene