Svadba u Hercegovini

Dinamovac Tolić oženio se s dugogodišnjom djevojkom, mladenka je zablistala u bajkovitoj vjenčanici

Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela Marko Tolić i Gabrijela +0 Marko Tolić i Gabrijela Galerija

Marko Tolić i Gabrijela Tandara vjenčali su se u Hercegovini, a mlada je zablistala u glamuroznoj vjenčanici.

Nogometaš Dinama Marko Tolić i prekrasna Gabrijela Tandara zajedno su već pet godina, a nakon što su se prošle godine zaručili, sada su svoje sudbonosno "DA" izrekli u Hercegovini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolic (@tolicm)

Gabrijela nas je ugodno iznenadila odabirom svoje vjenčanice koja izgleda zaista glamurozno. Naime, haljina je srcolikog oblika te se njezin kroj proteže u sirenu, a prepuna je i detalja čipke.

Stajling je ukrasila valovitom frizurom i srebrnim ukosnicama, a njezin raskošni buket od bijelih ruža također nije mogao proći neprimjećeno.

Mladoženja je odjenuo elegantno crno odijelo te bijelu košulju uz koju je iskombinirao leptir-mašnu i kožne cipele.

Evo i nekih čestitki koje je mladi par dobio od svojih pratitelja na društvenim mrežama nakon objavljenih zaruka:

"Čestitamo i želimo život pun ljubavi, uspjeha i divnih trenutaka", "Čestitam vam od srca", "Neka vam je sa srećom", "Svu sreću ovog svijeta vam želim", "Ajme, Markiša i Gabrijela, čestitamo! Bog vas blagoslovio u ovoj prekrasnoj odluci"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek +21 Željko Bebek s obitelji Zanimljivosti Fotke kao dokaz da je Bebekov sin pravi očev nasljednik, napravili su pravi show u Vodicama na festivalu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 8 Britney Spears - 12 +25 Britney Spears - 3 Celebrity Britney Spears i Madonna ponovile su svoj slavni poljubac iz 2003. godine, fotkom se pohvalila kraljica popa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene