''najdraži...''

Knoll se pohvalila i najavila da će biti dio još jednog spektakla koji se sprema: ''Moj san postaje stvarnost!''

Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Marko Lukunić/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ultra Music Festival - 2 Ultra Music Festival - 3 Ultra Music Festival - 1 Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 17 +21 Ivana Knoll - 16 Galerija

Na ovogodišnjoj ULTRA Europe pozornici nastupit će brojna poznata imena u svijetu elektroničke glazbe, a sceni će im se priključiti i naša influencerica Ivana Knoll.

Kako se bliži početak najiščekivanijeg festivalskog slavlja u godini, organizatori su objavili 64 nova glazbena pojačanja koja stižu u Split.

Ove će se godine festival ULTRA Europe održati od 12. do 14. srpnja na splitskom Parku Mladeži, nakon čega slijedi nastavak na hrvatskim otocima Braču, Hvaru i Visu kroz Destination ULTRA koncept gdje su headlineri već poznati.

S obzirom na to da su ulaznice ove faze već gotovo rasprodane u više od 120 zemalja, možemo očekivati da će i ove godine Park mladeži biti obojan zastavama iz cijelog svijeta. Do početka festivala dijeli nas još samo 24 dana, a u prodaju je puštena i ograničena količina jednodnevnih regionalnih ulaznica.

Na desetom izdanju festivala, ljubitelji elektroničke glazbe imat će priliku uživati u nastupima nekih od najuzbudljivijih DJ-a današnjice. Dolazak je potvrdio Nizozemac Joris Voorn, koji itekako zna kako pročitati energiju publike i reagirati na nju s neodoljivim i euforičnim emocionalnim trakama, a tu je i Miss Monique, jedna od najpriznatijih DJ-ica progressive house žanra u Europi. Njezino stapanje techno ritmova s klasičnim tranceom i progresivnim melodijama iz godine u godinu okuplja sve više ljubitelja, a nastupala je u više od 40 zemalja diljem svijeta. LOVRA, unikatna Njemica poznata po svom energičnom house zvuku i dinamičnim setovima, osvaja publiku diljem svijeta. Pink Panda, popularni britanski DJ duo, prepoznatljiv je po zaraznim remiksima i živopisnoj scenskoj prisutnosti koja će dati poseban pečat splitskom spektaklu. Njemački Plastik Funk, s dugogodišnjom karijerom i hitovima koji neprestano osvajaju plesne podije, donosi svježu dozu groove-a i house ritmova dok će Adam De Great, poljski DJ i producent, impresionirati svojim talentom i euforičnim EDM himnama. U Split stižu i Javi Guzman, Wahlstedt i Block & Crown. Ovi talentirani europski DJ-evi sigurna su formula za vrhunsku zabavu i nezaboravno glazbeno iskustvo na jubilarnom izdanju festivala.

Ovoj dugo očekivanoj svjetskoj festivalskoj obljetnici, izuzetnu podršku pružaju i domaći umjetnici, zahvaljujući suradnji s Hrvatskim društvom skladatelja. Setove Tome in der Mühlena obilježit će hibridni ableton live i modularnim synth zvuk, a na popisu su se našli i DJ Jock, proglašen ELECTOR DJ-em 2023. godine prema izboru publike te Korak, ELECTOR NEW SELECTOR 2023. i mlada nada hrvatske elektroničke scene. Elena Mikac, sa svojim sofisticiranim pristupom i kombinacijom minimal, house i deep tech zvuka, obogatit će festival dok će Lalita Kali, techno DJ-ica i producentica, članica Pressure kolektiva osigurati da plesni podij ULTRE bude pun energije od samog sumraka.

Treća faza glazbenih imena otkriva i azijske zvijezde pa tako sve Ultranaute očekuje DJ TORA, jedan od vodećih japanskih DJ-a, čija je obrada hita "Love Sunshine" postala ultimativna ljetna himna. Kotoha, talentirana japanska DJ-ica, na ULTRA pozornici predstavit će svoj detroit techno i hip hop stil, a Yamatomaya će unijeti svježu perspektivu kreativnim produkcijama klasične i house glazbe. Pridružit će im se i AOY, poznat po hipnotičkim ritmovima progressive housa te OAK.

Od hrvatskih zvijezda elektroničke glazbene scene Ultranaute očekuje i Joe2shine, jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a i Knoll Doll, poznata hrvatska influencerica koja je nedavno započela svoju DJ karijeru, a čiji nastupi obećavaju dodatno uzbuđenje ovom glazbenom doživljaju.

Osim grandiozne glavne pozornice i jedinstvenog RESTISTANCE koncepta, ULTRA Europe će i ove godine ugostiti cijeli niz glazbenika na pozornicama UMF i Oasis koje su nezaboravne stanice ovog festivala. Raspored svih izvođača po danima i satima, organizatori će objaviti u danima koji dolaze.

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije. Mastercard je ponovno službeni sponzor festivala ULTRA Europe, a posjetiteljima će uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica. Posjetite Mastercardovu platformu priceless.com i potražite tri različita paketa za prva tri dana u Splitu koja možete kupiti po posebnim cijenama.

Posjetitelje očekuje i dobro znana Macan Glam & Tattoo zona u kojoj se može pronaći sve za upotpunjavanje outfita, od privremenih tetovaža, body & face stickera do limited edition ULTRA suvenira proizvedenih u Hrvatskoj. Pod sloganom #DoItForThePlot, u sklopu ove zone, osobe s invaliditetom promiču uključivost i raznolikost - jer svaki dobar party treba dobar plot twist!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 4 Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 3 Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 2 Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 1 +24 Jovana Jeremić - 9 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica u mini badiću pokazala sve atribute ispred luksuzne vile koju dijeli s imućnim partnerom!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +33 Claudia Rivier Celebrity Navijačka izdanja bujne Slavonke sve su oskudnija, novo jedva pokriva ključne dijelove tijela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene