Tko bi rekao!

Popularne uloge lansirale su ih među zvijezde, no oni su ih zapravo mrzili: "Nikome nije bilo zabavno"

Halle Berry (Foto: Screenshot Youtube) Halle Berry (Foto: Screenshot Youtube) Screenshot Youtube 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +0 Halle Berry (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Gledatelji obožavaju uloge koje su ih proslavile, no holivudske ih zvijezde malo manje vole.

Emilia Clarke, Sylvester Stallone i Robert Pattinson samo su neki od glumaca koji su se proslavili zahvaljući filmskim i televizijskim ulogama koje su dobili, no oni su ih zapravo mrzili snimati i poistovjećivati se s njima. Neki čak tvrde da se nisu uopće zabavljali te kako su jedva čekali da snimanja završe.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Posljednji nastavak o ubojitim strojevima iz budućnosti, poznat pod imenom "Terminator", kojeg je utjelovio Arnold Schwarzenegger, snimljen 2015. godine nije ostvario očekivani uspjeh, a planovi za snimanje novih odgođeni su. Kada i ako dođe do njihova snimanja, u njima vjerojatno nećemo gledati Emiliju Clark, koja je odgodu prihvatila s olakšanjem, što je priznala u intervjuu za Vanity Fair.

Produkcija je za snimanje bila angažirala redatelja Alana Taylora koji je s Emilijom radio i na "Igri prijestolja", no čini se kako ni on sam nije uživao. Emilia je bila slikovito izjavila da ga je "Terminator" sažvakao i progutao cijelog.

"Nije mu bilo zabavno, nikome od nas nije bilo zabavno", otkrila je glumica.

I nakon što je prošlo već 20 godina, glumac George Clooney i dandanas ispričava se zbog filma "Batman i Robin", koji je smatra najlošijim iz franšize o čovjeku šišmišu. George je bio uvjeren da je cijela ideja snimanja tog nastavka sjajna, što se pokazalo sasvim pogrešnim.

"Mislio sam svojevremeno da će to biti jako dobar film, jedan od onih koji će mi obilježiti karijeru. Hmm, nije takav ispao", priznao je George.

Kad smo kod filmova o Batmanu, od Georgea Clooneyja kod kritičara je gore prošla Halle Berry, koja je utjelovila ženu mačku u istoimenom filmu. Halle je tri godine nakon što je osvojila prestižnu filmsku nagradu Oscar osvojila i onu za najgoru žensku ulogu.

"Hvala Warner Brosu što me angažirao za ovo sr*** i užas od filma", izjavila je Halle na ceremoniji dodjele nagrada na kojoj se ipak pojavila.

Robert Pattinson značajniju pažnju gledatelja pridobio je ulogom Cedrica Diggoryja u filmovima o Harryju Potteru, no pravom holivudskom zvijezdom postao je tek nakon što je snimio filmove "Sumrak sage".

Robert je za ulogu vampira Edwarda isklesao tijelo, što se pokazalo kao pun pogodak jer je zahvaljujući njoj zaradio nekoliko milijuna dolara, osvojio je djevojku Kristen Stewart koju je na snimanju upoznao, ali njegov mu lik nikada nije u potpunosti sjeo.

"Kada sam je pročitao, mislio sam da je to knjiga koja ne bi smjela nikad biti objavljena", priznao je Robert.

Kasnije je priznao i kako je posljednji dio serijala teško pao samo obožavateljima.

Čini se da je Sylvester Stallone prošao kroz pakao snimajući nastavak akcijskog trilera "Plan za bijeg", što je javno priznao.

"Plan za bijeg 2" bio je uistinu najgori film u kojem sam, nažalost, imao priliku sudjelovati", napisao je na svom profilu poznati glumac.

Potisati ugovor za snimanje čak 8 filmova, sa samo 8 godina, može biti poprilično riskantno. Zapravo ne iznenađuje da se zvijezda filmova o Harryju Potteru, Daniel Radcliffe, danas ne voli prisjećati tih vremena.

"Stvarno sam loš u tome, zapravo mrzim to", priznao je Daniel.

Nakon završetka snimanja 2011. godine Daniel je snimao različite filmove i glumio u kazalištima, sve kako bi se pokušao odmaknuti od uloge malenog čarobnjaka koja mu je obilježila karijeru, ali i život.

Megan Fox jedna je od prvih asocijacija na popularni film "Transformeri" u kojoj je utjelovila ulogu Mikaele Banes, no ona sama nije njezin veliki fan.

"Užasna sam bila. Bio je to moj prvi pravi film, no nije bio iskren ni realan. Film nije bio loš, samo ja nisam ponosna na svoju izvedbu", zaključila je Megan.

Nicole Kidman poznata je po tome što uopće ne gleda filmove u kojima se pojavljuje, ali je s filmom "Australia" napravila iznimku i zbog toga nije bila sretna.

"Ne mogu gledati ovaj film i biti ponosna na to što sam napravila. Jednostavno mi je nemoguće to gledati s emotivne strane", objasnila za jednu australsku radijsku postaju.

Colin Farrell od samog je početka bio skeptičan kada su mu ponudili ulogu u adaptaciju filma o kultnoj seriji 80-ih godina "Miami Vice".

"Razmijem da smo pokušali dočarati odnos Tubbsa i Crocketta koji je bio toliko poznat da nije bilo potrebe za filmom koji je potrajao više od 2 i pol sata", zaključio je Colin.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene