dosta bizarno

Cruise kolegici kojoj je glumio oca već 19 godina za rođendan šalje isti poklon, a za svoju pravu kćer ne želi ni čuti

Tom Cruise i Dakota Fanning Tom Cruise i Dakota Fanning Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Dakota Fanning Tom Cruise i Dakota Fanning Tom Cruise i Dakota Fanning Tom Cruise i Dakota Fanning Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) +14 Dakota Fanning (Foto: Profimedia) Galerija

Dakota Fanning otkrila je da joj Tom Cruise šalje poklon za rođendan svake godine otkako su zajedno glumili u filmu "Rat svjetova".

Glumci Tom Cruise i Dakota Fanning 2005. godine glumili su oca i kćer filmskom hitu "Rat svjetova", a do danas su ostali jako bliski.

Tom zadnjih 19 godina nije propustio nijedan Dakotin rođendan, a svake joj je godine poklonio jednaki poklon.

"Uvijek mi za rođendan pošalje cipele", otkrila je 30-godišnja Dakota ovaj tjedan u emisiji "The Kelly Clarkson Show".

"Kad smo snimali 'Rat svjetova' slavila sam 11. rođendan, a tada mi je poklonio mobitel, koji sam jako htjela i očito sam o tome puno pričala. To je tako divna uspomena", dodala je.

Objasnila je i zašto joj je nakon toga počeo poklanjati cipele.

"Obožavala sam cipele kad sam bila mala, a baš u vrijeme kad smo predstavljali film mogla sam početi kupovati i cipele za odrasle i zbog toga sam bila jako uzbuđena", prisjetila se.

S druge strane, Tom svoju pravu kći Suri Cruise, koju je dobio u braku s Katie Holmes, nije vidio otkako se razveo od njene majke 2012. godine.

Iako je Tom imao pravo viđati kćer 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie.

Osim Suri, Cruise ima i sina Connora i kćer Bellu, koje je posvojio tijekom braka s Nicole Kidman, a njih je uspio preobratiti na scijentologiju i oni zbog toga ne komuniciraju sa svojom majkom.

Pogledaji ovo Tom i Connor Cruise Celebrity Sin Toma Cruisea odmalena je vjeran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom, a razlog je kontroverzna religija kojoj je posvetio život

Pogledaji ovo Katie Holmes i Suri Cruise Celebrity Slavni otac odbija je vidjeti otkako je bila djevojčica, a ona je daleko od njegovih očiju izrasla u kopiju svoje lijepe majke

Pogledaji ovo Tom Cruise 1996. - 1 Celebrity Mišićavi torzo Toma Cruisea sakriti ne može ni majica: Tajna njegova brutalnog režima sada je otkrivena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Portret Kate Middleton Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla - 1 Kralj Charles i Camilla - 3 Kralj Charles i Camilla - 5 Kraljica Elizabeta II., 1997. +25 Kralj Charles i Camilla - 4 Celebrity Fotografije kraljevskih suza obilaze svijet, ovakve prizore dosad smo rijetko imali priliku vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene