Zaplesala i legendarnu koreografiju

Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 2 promo foto 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 +19 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 4 Galerija

"Moguć je koncert sa starim pjesmama. Sve je moguće", izjavila je Tatiana Cameron Tajči u "Dalibor Petko Showu".

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči gostovala je u showu kod voditelja Dalibora Petka, u kojem je nakon dugo vremena, uz Antu Gelu na gitari, pjevala svoje stare hitove, poput Dvije zvijezdice, Generacijo moja, Milion godina i Noć od kristala.

Zaplesala je čak i Smokvicu, zajedno s voditeljicom Vjekoslavom Bach, koja je plesala i u originalnom videospotu. Bach, koja joj je prijateljica još od srednje škole, otkrila je kako joj je Tajči prepustila ulogu Lijepe Fatime, kad je krenuo njezin pjevački uspjeh.

No prije svega, Tajči je bila glumica, a zajedničkih godina u kazalištu prisjetio se glumac Siniša Ružić, koji je pohvalio kolegicu kako je uvijek bila spremna za sve glumačke izazove.

Tatiana je komentirala kako je i liku Tajči pristupila kao ulozi Marilyn Monroe, a onda je shvatila da ju je ta uloga malo previše preuzela, jer je počela nositi i njezin parfem te imati spavaćicu kao Marilyn. ‘Na putu za Ameriku pomislila sam idem u san, ali ću se vratiti. I ne bojim se’, izjavila je pjevačica koja kaže da bi joj život bio puno drugačiji da je ostala ovdje.

Progovorila je i o Severini, koja je nakon njezinog odlaska, počela raditi s njezinim bivšim suradnicima. ‘Nisam ju gledala kao svoju nasljednicu. Gledala sam ju kao umjetnicu, jer ona je svoja’, rekla je Tajči. Priznala je da ja na njoj bio veliki pritisak, kad je bila na Eurosongu. I dalje prati to natjecanje, a u ormaru čuva narančastu haljinu s pobjede na Jugoviziji. ‘I dalje stanem u nju, a malim pomoćnim rastezljivim gumicama sa strane’, otkrila je Tajči.

Voditelj Dalibor Petko i sam je nastupao s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’ u tada popularnom Turbo Limach Showu. Priznao je da mu je bila želja izvesti tu pjesmu s Tajči, a to mu se ostvarilo nakon 33 godine. I Tajči i Petko pokazali su da se još uvijek sjećaju legendarne koreografije.

‘Hrvatska će uvijek biti moj forever home. Najviše mi nedostaje mama i moje prijateljice’, rekla je Tajči koja je upravo objavila i svoju novu knjigu ‘25 darova za Božić - kako pretvoriti predblagdanski kaos u vrijeme ljubavi, iscjeljenja i mira’. ‘U pisanju me najviše veseli iskrenost’, rekla je Tajči.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene