Čak je spustio cijenu!

Pogledajte imanje iz snova Sylvestera Stallonea, traži za njega vrtoglavi iznos jer po nečemu je baš posebno

Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sestre Stallone (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) +0 Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Galerija

Sylvester Stallone prodaje luksuznu vilu za 85 milijuna dolara, nakon što je prvo za nju tražio čak 110 milijuna.

Legendarni holivudski glumac Sylvester Stallone odlučio je smanjiti cijenu svoje luksuzne megavile na Beverly Hillsu s koje se pruža pogled na cijeli Los Angeles, pa će tako zainteresirani kupci za nju morati izdvojiti 85 umjesto prvotnih 110 milijuna dolara. Prava sitnica!

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

Na Stalloneovu imanju nalazi se vila s ukupno osam spavaćih soba i devet kupaonica, a smješteno je u ekskluzivnoj četvrti North Beverly Park na Beverly Hillsu, a tu su nekad boravili Rod Stewart i Lisa Vanderpump.

Glumac je za prodaju prvo bio angažirao agenciju Hilton & Hyland koju vodi otac Paris Hilton, Rick zajedno sa sinom Barronom Hiltnom II. i njegovom suprugom Tessom, ali sada mu je glavna agentica Jade Mills, koja je poznata po suradnji s Jennifer Aniston. Nju mu je preporučila supruga Jennifer Elvin, odnosno sama ju je odlučila angažirati kako bi ubrzala cijeli proces prodaje.

"Jednog mi je dana zvonio telefon i kada sam se javila, čula sam glas s druge strane koji mi kaže - Jade, ovdje Jennifer Stallone. Bila sam potpuno oduševljena kada sam je čula. Ona je vrlo uspješna žena", izjavila je Jade za magazin People.

Objasnila je i zašto misli da će ona uspjeti prodati imanje Stalloneovih.

"Mnoge kuće u Beverly Parku su velike i lijepe kuće, ali nemaju pogled. Ovo je kuća s izuzetnim pogledom i velikim posjedom. Nema sumnje da će postati oaza onima koji traže bijeg iz gradske vreve, a tu je i slijepa ulica uz dugački privatni prilaz. Sigurnost je jako dobra, ima dvostruka vrata", objasnila je agentica.

Imanje je 1994. godine projektirao i izgradio arhitekt Edward Granzbach. Glavna kuća na njemu ima šest spavaćih soba, devet kupaonica, a tu je i apartman s tri prostrane spavaće sobe, dvije manje i kupaonice. Raskošni glavni apartman uključuje saunu, parnu kupku i ured s terasom. Tu je i dvoetažna gostinjska kuća s dvije spavaće sobe i kupaonicom, s potpuno opremljenom kuhinjom, kinom, prostorijom za pušenje cigareta i teretanom.

Pokraj kuće nalazi se velika terasa s bazenom, spa-prostorom i vrtom, klimatizirana garaža za osam vozila i umjetnički studio, a u neposrednom susjedstvu žive Denzel Washington i Eddie Murphy.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene