Divna i danas!

Vatrena ljepotica seksi fotkom prisjetila kako je izgledala prije, ravnodušne nisu ostale ni poznate kolegice!

Sofia Vergara Sofia Vergara Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 7 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 6 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 3 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 4 Sofia Vergara - 7 +14 Sofia Vergara - 8 Galerija

Sofia Vergara podijelila je fotografiju i prisjetila se mlađih dana kad je pozirala u rublju, a Heidi Klum prva joj je dala kompliment.

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice i zvijezde serije "Moderna obitelj", Sofia Vergara podijelila je fotografiju iz mlađih dana kada se bavila modelingom te je pozirala u grudnjaku i gaćicama.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

"#tbt Los Angeles", napisala je prisjećajući se. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Vergara je na toj slici znatno mlađa te ima dugu tamnosmeđu kosu, a vidljive su i promjene na licu. Pogotovo na usnama i nosu, gdje se u usporedbi sa sadašnjim fotorafijama vidi da su rađeni estetski zahvati. Također, pozirala je u zlatnom rublju, a gornji dio savršeno je naglasio njezine bujne grudi.

Prva joj je komplimente uputila Heidi Klum koja je stavila niz gorućih vatrica ispod objave. 

"Prekrasna", "O moj Bože", "Kakva ljepotica", "Dobra fotka", "Anđeo", pisali su pratitelji u nastavku. 

Sofia je trenutno član žirija u Američkoj emisiji "Supertalent", a njezine modne kombinacije ne mogu proći nezamijećeno. 

Nedavno je proslavila 50. rođendan u noćnom izlasku s prijateljicama, a rođendan je proslavila i u krugu obitelji te je na Instagramu bila podijelila i fotografiju s rođendanskom tortom.

Pratitelji su je u komentarima obasuli čestitkama i komplimentima jer Sofiji zaista nitko ne bi rekao da je već ušla u šesto desetljeće života.

Inače slovi za jednu od najseksipilnijih žena na svijetu, a laskavu titulu često opravdava objavama na Instagramu gdje pozira u kupaćim kostimima i radi pravu pomutnju među fanovima.

Jednu od najpoznatijih uloga igrala je u seriji ''Moderna obitelj'' u kojoj je utjelovila seksipilnu Gloriju te do suza nasmijavala pratitelje ove serije.

Sofia je prvo radila kao model nakon što ju je jedan fotograf zamijetio na lokalnoj plaži, a ubrzo nakon toga, 1998. godine, s obitelji je nakon tragičnog događaja preselila u Miami.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 1 Franka Batelić +30 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić u minijaturnom bikiniju ponosno pokazala poveći trbuh: "Koja lijepa trudnica!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ojani Noa (Foto: VINCE BUCCI / AFP) Jennifer Lopez, Ojani Noa (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +7 Ben Affleck, Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez razotkrio prvi suprug? "Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da neće dugo potrajati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene