Mlađa je 14 godina

Zaljubio se u nju kada ju je vidio u televizijskoj reklami, a nakon gotovo pola stoljeća braka jedne se stvari ne žele odreći!

Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) +0 Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Galerija

Sir Michael Caine i njegova supruga Shakira snimljeni su na romantičnoj večeri u Londonu.

Legendarni britanski glumac Sir Michael Caine i njegova supruga Shakira pojavili su se zajedno na romantičnoj večeri u jednom poznatom londonskom restoranu, a svi se slažu da par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana.

88-godišnji Michael i 74-godišnja Shakira u braku su gotovo pola stoljeća, ali i dalje se ne odvajaju jednog od drugoga, a za svaki se izlazak pomno dotjeraju pa je tako bilo i u ovom romantičnom izlasku od kojih inače nikako ne žele odustati.

Nihova ljubav jedna je od najdugovječnijih u svijetu slavnih i traje od 1973. godine kada su se vjenčali u Las Vegasu. Vezu su započeli nakon što je Michael ugledao Shakiru na britanskoj televiziji u reklami za kavu i zaljubio se u nju na prvi pogled. Par ima jednu zajedničku kćer Natashu kojoj je 48 godina, dok on ima još i 65-godišnju kćer Dominique iz prethodnog braka s glumicom Patriciom Haines.

Sir Michael prošlog je mjeseca otkrio kako mu mirovina i udaljavanje od Hollywooda nisu u planu nakon što je potaknuo glasine o umirovljenju tijekom nedavnog intervjua.

Goostujući u emisiji Radia 5 promoviro je svoj najnoviji film "Best Sellers" kada se požalio na nedostatak mogućnosti za starije glumce. Film je nazvao njegovim posljednjim, napominjući da ima ograničenu pokretljivost i dodao: 'Nema baš scenarija za glavnog čovjeka koji ima 88 godina, znate?'

No nakon toga je pojasnio da se neće udaljiti iz glumačkog svijeta u šaljivoj objavi koju je podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama. Koristeći svoju legendarnu frazu, britanska zvijezda je napisala: 'Ne idem u mirovinu, a malo ljudi to zna!".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Dok suprug zaljubljeno gleda u Maju Šuput, njezini obožavatelji zabrinuli su se za njega zbog smiješnog detalja

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Celebrity Raskošno vjenčanje koje su svi čekali: Udala se bogata nasljednica, procurile su i prve fotografije s luksuzne svadbe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene