Stari poput vina

Žene ga obožavaju i teško odolijevaju njegovu zaštitnom znaku, ali on je već 27 godina vjeran samo jednoj

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Galerija

Simon Baker proslavio je 51. rođendan, a glumcu koji se proslavio serijom "Mentalist" i filmom "Vrag nosi Pradu" malo tko bi dao toliko godina.

Australski glumac Simon Baker u svijetu je najpoznatiji po ulozi Patricka Janea u popularnoj seriji "Mentalist", ali i po svom neodoljivom osmijehu za kojim su žene lude te činjenici da stari poput dobro vina. Ili možda uopće ne stari?

Pogledaj i ovo Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) dobri geni Zgodan na tatu! Pogledajte kako izgleda sin poznatog šarmera, potpuno ga je zasjenio na fotkama s plaže

Simon je ovih dana proslavio 51. rođendan, no mnogi se slažu kako izgleda mlađe i bolje od brojnih mlađih kolega koji mu nisu ni do koljena. Bilo da se pojavi na crvenom tepihu, na nekoj od zabava ili u opuštenoj šetnji s članovima obitelji i ljubimcem, mami uzdahe onih dama koje ga sretnu ili tek vide u nekom od medija. A kada nije na glamuroznim događanjima, Simon se najbolje osjeća u ležernim izdanjima koja najčešće uključuju trenirke i obične majice.

"Puno putujem i prilikom putovanja obavljam puno različitih stvari, od susreta sa starim prijateljima u baru pa do večera s diplomatima. Važno mi je da se osjećam dobro u svakoj prilici", izjavio je jednom prilikom i dodao da je njegov stil jednostavan i suzdržan.

Prije serije "Mentalist" Simona smo gledali u filmskoj uspješnici "Vrag nosi Pradu" iz 2006. godine, a 2018. godine premijerno je prikazan igrani film "Breath", na kojem se prvi put okušao kao redatelj.

Na veliku žalost svih njegovih obožavateljica, Simon je od 1998. godine u braku s Rebeccom Rigg te s njom ima troje djece, kćer Stellu te sinove Claudea i Harryja. Par se vjenčao nakon pet godina veze, a poznato je i kako Simona već godinama veže blisko prijateljstvo s kolegicama Nicole Kidman i Naomi Watts, koje su i same vrlo bliske prijateljice.

Svih ovih godina za njih se nije vezao niti jedan skandal ni afera, a s vremena na vrijeme paparazzi ih ulove i u ležernim šetnjama.

Tko ne zna da je Rebecca svega godinu dana starija od svog supruga, lako bi mogao zaključiti da se radi o još jednom slavnom paru s velikom razlikom u godinama, s obzirom na to da Simon doista izgleda mlađe nego što uistinu jest.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene