Objavile fotografiju

Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Galerija

Kaia Gerber i Cara Delevingne objavile su na društvenim mrežama zanimljivu zajedničku fotografiju pa potaknule glasine o vezi.

Mlada manekenka i kći supermodela Cindy Crawford, 18-godišnja Kaia Gerber objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj ona i 27-godišnja manekenka Cara Delevingne poziraju u trenutku kada su zajedno uskočile u isti džemper, i tako ponovno potaknule šuškanja kako među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Nije bilo dobro Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

Njih dvije se u posljednje vrijeme sve više druže u javnosti, izmjenjuju nježnosti, zagrljaje i značajne poglede, pa mnogi pretpostavljaju kako su se djevojke upustile u romansu.

"Sviđa nam se naš kardigan", napisala je Kaia uz objavljenu fotografiju.

Djevojke su zajedno provodile vrijeme i u karanteni zbog koronavirusa, a bile su viđene i na prosvjedima u Los Angelesu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Cara je do prije nekoliko mjeseci bila u vezi s glumicom i zvijezdom serije "Pretty Little Liars" Ashley Benson koja je sada u vezi s reperom G-Eazyjem. Kaia je pak bila u vezi s problematičnim komičarem Peteom Davidsonom s kojim je prekinula u prosincu prošle godine.

Izlazili smo nekoliko mjeseci. Ona je jako mlada, a ja prolazim trenutno kroz neka sr*** i bilo je to prije nego sam otišao na rehabilitaciju. Mislim da bi se ona sada trebala zabavljati, a a ne brinuti o tuđim problemima. Trebala bi i uživati u svom poslu", bio je izjavio Pete, kojeg njezini roditelji baš i nisu odobravali.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) +0 Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Rijetki su mislili da će uspjeti: Pokazao mišiće na plaži, a 13 godina starija supruga nije ga ispuštala iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene