tragičan kraj

Šokantni detalji i fotografije posljednjih sati života mladića koji je bio optužen za smrt kćeri Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) +0 Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Galerija

Nick Gordon umro je na isti način na koji i njegova zaručnica Bobbi Kristina, koju je tukao i navodno navukao na drogu, a sada su se pojavile ekskluzivne fotografije hotelske sobe u kojoj je preminuo.

Nick Gordon ostao je upamćen kao problematični bivši zaručnik pokojne Bobbi Kristine Brown, kćeri preminule dive Whitney Houston, a umro je 1. siječnja ove godine. 

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljska tragedija VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Jecao u suzama

Kako piše Daily Mail, Gordon je svoje posljednje sate života proveo u hotelskoj sobi na Floridi tako što je ispijao tekilu, konzumirao marihuanu i ušmrkavao heroin. Britanski tabloid posjeduje ekskluzivne dokumente i fotografije koji potkrepljuju njegove tvrdnje. 

S 30-godišnjim Nickom u sobi je bila njegova djevojka i kolegica Airyelle McMahon, koja je nazvala hitnu pomoć kada je počeo ispuštati čudne zvukove stenjanja u snu i počela mu je curiti tamna tekućina iz nosa. Ubrzo je završio u bolnici, no sljedećeg dana, 1. siječnja, umro je i mrtvozornik je utvrdio da ga je ubila kobna doza heroina. 

Na fotografijama hotelske sobe koje posjeduje Daily Mail vidi se da je Gordon povraćao tamnu, ljepljivu tekućinu po podu, a i svugdje po namještaju i ostalim dijelovima prostorije su šprice, razne supstance i heroin. 

Airyelle i Nickova obitelj vjerovali su da se on promijenio kada je našao posao i prošao odvikavanje od droge i alkohola, no ispalo je da nije tako. Gordonova djevojka je znala da će donijeti neke narkotike za proslavu Nove godine, ali nije znala o čemu će točno biti riječi. "Ona je prvi put tada koristila uzela heroin", piše Daily Mail. 

Airyelle i Nick zaspali su gledajući televiziju, a ona se probudila usred noći i uočila tragove urina i povraćanja po sobi. 

Inače, Gordona je javnost pobliže upoznala 2015. kada je njegova zaručnica Bobbi Kristina, kći Whitney Houston, pronađena bez svijesti u kadi i provela šest mjeseci u komi. Bobbi je tada imala kombinaciju lijekova koju i Nick pri svojoj smrti.

Protiv Bobbina zaručnika nikad nije podnesena kaznena prijava, no zato je podignuta civilna tužba jer je skrivio njezinu smrt. Navodno je Gordon stalno kontrolirao Kristinu, tukao ju i navukao na drogu te je preminula 2015. u 22. godini života. Također je krao novac s njezina bankovnog računa dok je bila u komi.

Na isti je način preminula i Bobbina majka, slavna pjevačica Whitney Houston u 49. godini života. Pronašli su ju u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, a u njezinu tijelu bilo je kokaina. Imala je problema sa srcem i utopila se zbog velike doze droge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene